№ варіанту
| Тема теоретичної частини
|
1.
| Суть підприємства, його мети і завдання.
|
2.
| Персонал підприємства, його склад, структура.
|
3.
| Цінова політика підприємства.
|
4.
| Рентабельність виробництва і шляхи її підвищення.
|
5.
| Собівартість продукції, її суть і види.
|
6.
| Формування витрат на підприємстві.
|
7.
| Оборотні кошти підприємства і шляху поліпшення їх використання.
|
8.
| Нематеріальні ресурси і активи підприємства.
|
9.
| Формування і використання прибутку підприємства.
|
10.
| Знос основних виробничих засобів. Види зносу і методи його нарахування.
|
11.
| Резерви зниження собівартості продукції промислового підприємства.
|
12.
| Система доплат і надбавок до заробітної плати.
|
13.
| Управління персоналом підприємства.
|
14.
| Управління витратами промислового підприємства.
|
15.
| Способи забезпечення конкурентоспроможності промислової продукції.
|
16.
| Управління виробничими запасами на промисловому підприємстві.
|
17.
| Інвестиції на підприємстві: формування і використання.
|
18.
| Оцінка ефективності використання оборотних коштів підприємства.
|
19.
| Політика оплати праці на сучасному підприємстві.
|
20.
| Соціальне страхування і соціальне забезпечення в Україні.
|
21.
| Витрати на матеріали і шляхи зниження матеріаломісткості продукції.
|
22.
| Нарахування амортизації на промисловому підприємстві.
|
23.
| Джерела фінансування капітальних вкладень і шляху підвищення ефективності їх використання.
|
24.
| Види і форми оплати праці.
|
25.
| Виробнича програма підприємства: суть, значення.
|
26.
| Підприємство як суб'єкт і об'єкт ринкових відносин.
|
27.
| Основні фонди підприємства.
|
28.
| Ефективність і конкурентоспроможність підприємства.
|
29.
| Поняття і види виробничої потужності.
|
30.
| Форми обліку і методи оцінки основних фондів підприємства
|
31.
| Планування фонду оплати праці на підприємстві
|
32.
| Продуктивність праці і чинники її підвищення
|
33.
| Показники ефективності використання основних фондів
|
34.
| Організаційно-економічні особливості функціонування різних видів підприємств.
|
35.
| Калькуляція собівартості одиниці продукції.
|
36.
| Знос і амортизація основних фондів
|
37.
| Організація преміювання на підприємстві
|
38.
| Бізнес-план: суть, методи складання
|