Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Бродіння (ферментація) моносахаридів

Бродіння – це розщеплення моносахаридів під впливом біологічних каталізаторів – ферментів, які виробляються мікроорганізмами. Різні мікроорганізми викликають різні види бродіння. Назва виду бродіння визначається назвою утворених продуктів бродіння.

Бродіння – складний багатостадійний біохімічний процес. Нижче приводяться сумарні рівняння різних видів бродіння глюкози.

1. Спиртове бродіння:

2.Маслянокисле бродіння:

3. Молочнокисле бродіння:

4. Лимоннокисле бродіння:

 




Переглядів: 2022

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
І. Реакції з участю альдегідної групи глюкози, тобто властивості глюкози як альдегіда. | Найважливіші представники моносахаридів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.062 сек.