Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ГВАТЕМАЛА (Guatemala SHB)

КЕНІЯ (Kenya A/B fog, main crop)

ця кава визнана кращою в Африці, розпочали вирощувати каву Арабіка недавно, посідає одне з провідних місць у світі по стабільності якості продукції. На території країни розташовано близько 300000 плантацій. Експорт кави реалізується через невелику кількість офіційних експортерів і сурово контролюється державою. У результаті кенійська кава традиційно з’являється на ринку по більш високій ціні ніж зерна іншого походження. Кенійські сорти кави, які ростуть на схилах гори Кіліманджаро належить до м’яких сортів.

Вона наділена унікальним ароматом чорної смородини з винною кислинкою.
Ця кава містить у собі велику кількість кислот, її традиційно змішують для зм’якшення смаку.
Має досконалий насичений смак і запах. Букет її ароматів з легким відтінком кислинки.
За якістю близька до Колумбійської арабіки.

ЕФІОПІЯ

Каву Арабіка з східної частини Ефіопії збирають вручну на висоті від 2000 до 5000 метрів над рівнем моря в високогірних околицях міста Харар. Зерна після збору врожаю проходять первинну суху обробку. Особливістю являється те, що кавові дерева вирощуються місцевими фермерами на маленьких плантаціях або в диких лісах під тінню високогірних тропічних дерев. Це виявляє врівноважену кислотність, міцний настій і типовий м’який насичений шоколадний смак кави. В країні розповсюджений як сухий так і мокрий спосіб обробки.

Зерна дають високу густину з відчуттям терпкої кислинки, характерний інтенсивний смак з букетом кориці, лісних ягід, спецій.
Каву виду Арабіка з батьківщини кави - Ефіопії по смаковим якостям фахівці відносять до кращих світових сортів кави.

ЕФІОПІЯ ДЖИММА (Ethopia Djimmah 5)

кава гурман, що має яскраво розгорнутий пікантний аромат та інтенсивне забарвлення зерна. У суміші з іншими сортами Джима здатна зберігати свій ніжний, оригінальний смак.

Містить велику кількість кофеїну, що надає їй єдиний в своєму роді смак і запах.
Надзвичайна в суміші з Колумбійською арабікою

ГВАТЕМАЛА (Guatemala SHB)

зерна, вирощені в Гватемалі, по праву вважаються одними з кращих в Центральній Америці. Для Гватемальських сортів кави характерний гарний зовнішній вид. Кава росте на висоті 1600 – 2000 м над рівнем моря і вище. Плантації захищені від морозу і прямих сонячних променів широколистяними деревами. Всю каву, вирощену у Гватемалі, традиційно обробляють мокрим способом.

Напій має характерний смак темного шоколаду з відтінками спецій та фруктів. Сильно виражений гострий смак, збільшена кислотність і особливий, з присмаком диму, аромат. Настій міцний, екстрактивний. Приємний у співвідношенні з м’якими сортами кави.




Переглядів: 295

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
логічний. | КОЛУМБІЯ(Columbia Excelso)

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.018 сек.