Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



КОЛУМБІЯ(Columbia Excelso)

займає перше місце в світі по об’ємам продажу Арабіки. Колумбійська кава має добру рекомендацію і продається у великих кількостях на ринках всього світу. Можна сказати, що „колумбійська кава” стала синонімом „хороша кава”. Columbia Excelso – одна з найкращих у світі сортів кави. Вирощена на схилах Анд на висоті 1500-1800 м над рівнем моря, володіє багатим смаком, досконало врівноважена.

Кава дуже делікатна і трішечки кислувата, їй притаманний чудовий аромат, середня міцність і виразний акцент смаку. Смак колумбійської кави характеризується часто словом „шовковистий”, належить до найбільш гармонійних ґатунків кави, які можна пити у будь-який час протягом дня. Гарна у співвідношенні з будь-якими сортами кави.

ГОНДУРАС (Honduras SHB)

високоякісний вид Арабіки. Ця кава володіє великою екстрактивністю і специфічним смаком. За смаковими властивостями наближений до колумбійської кави.

Кава середньої міцності, негострий смак. При обсмажуванні і помолі розкриває цілу гаму смакових відтінків. Ніжний, шляхетний смак прийдеться до смаку справжнім шанувальникам кави.

КОСТА-РІКА(Costa Rica SHB)

Завдяки помірному гірському клімату в Коста-Ріці вирощують неперевершену каву. Як і в Гватемалі, каву вирощують невеликі фермерські господарства. Кращі зерна вирощують в провінції Трес Ріос неподалік від столиці Сан-Хосе. Кава з чудовою кислинкою, характерною для кращих сортів Центральної Америки. Напій володіє глибоким пікантним смаком з відтінком димку. КОСТА-РІКА(Costa Rica SHB) цей сорт прямо протилежний бразильському.

Різкий, концентрований, солодкуватий смак більше підходить шанувальникам міцної кави. При виборі правильного помолу (максимально мілкого) підходить і для приготування „кави по східному”. Характерний міцний і насичений смак нагадує старе бургундське вино. Цій каві притаманний м’який шовковистий смак з виразною кислинкою.

ПАПУА НОВА ГВІНЕЯ (Papua New Guinea PSC X)

острів Нова Гвінея відрізняється м’яким кліматом і плодовитим ґрунтом. Вирощувати каву в Новій Гвінеї почали в 1937 році. Зерна для першої плантації були завезені з Ямайки. Деякі експерти вважають вирощену на цій території каву найкращою у світі.

Зерна мають м’який помірний смак, з невеликою кислинкою. Ці зерна підходять для сортових сумішей, але із-за оригінального смаку також можуть використовуватись як specialty coffees. Цій арабіці притаманний особливий шляхетний букет аромату.




Переглядів: 312

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ГВАТЕМАЛА (Guatemala SHB) | ІНДІЯ (Plantation A)

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.