Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Норматив розрахунку посуду для бенкету-фуршету на 1 споживача

Лекція 14-15

Організація обслуговування прийомів

План лекції

 

1. Класифікація бенкетів і прийомів

2. Підготовка до проведення бенкету

3. Бенкети за столом

4. Бенкети біля столу

 

& Рекомендована література:

 

Міні-лексикон: Бенкет, бенкет-фуршет, бенкет-буфет, бенкет-коктейль, бенкет-чай, бенкет-прийом, бенкетне меню, офіційний і неофіційний прийом, бенкет-шведський стіл, бенкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами, бенкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантами  

1. Класифікація бенкетів і прийомів

 

 
 

2. Підготовка до проведення бенкету

 

 


Форма розстановки бенкетних столів


3. Бенкети за столом

       
   
 
 

Бенкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантами


Бенкет-чай (кава)


3. Бенкети біля столу

 
 

 


Бенкет-фуршет

 

 

Варіанти сервірування столу для бенкету-фуршету скляним посудом:

 

Норматив розрахунку посуду для бенкету-фуршету на 1 споживача

Тарілки закусочні   Виделки десертні  
Тарілки пиріжкові   Фужери  
Ножі закусочні   Склянки для соків  
Ножі десертні   Чарки  
Виделки закусочні      

Бенкет-коктейль


Норматив розрахунку скла для бенкету-коктейлю на 1 споживача


Назва скла Норматив, шт.
Чарки всіх видів  
Келихи для вина  
Фужери  
Склянки для соків  

 

       
   
 
 

 

 



$Питання для самоперевірки:

 


1. Дайте визначення поняття "бенкет".

2. Порядок прийому і виконання замовлення бенкету.

3. Класифікація бенкетів.

4. Особливості підготовки до проведення бенкетів.

5. Особливості організації та проведення бенкету за столом з повним обслуговуванням офіціантами

6. Особливості організації та проведення бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантами

7. Особливості організації та проведення бенкету-чай (кава)

8. Особливості організації та проведення бенкету-фуршету.

9. Особливості організації та проведення бенкету-коктейлю.

10. Особливості організації та проведення бенкету-прийому за типом "шведського столу".

 

 




Переглядів: 1722

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Заборона поширення інформації, якою порушуються особисті немайнові права. | ВАРІАНТ №3.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.13 сек.