МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Норматив розрахунку посуду для бенкету-фуршету на 1 споживачаЛекція 14-15 Організація обслуговування прийомів План лекції
1. Класифікація бенкетів і прийомів 2. Підготовка до проведення бенкету 3. Бенкети за столом 4. Бенкети біля столу
& Рекомендована література:
1. Класифікація бенкетів і прийомів
2. Підготовка до проведення бенкету
Форма розстановки бенкетних столів 3. Бенкети за столом
Бенкет-фуршет
Варіанти сервірування столу для бенкету-фуршету скляним посудом:
Норматив розрахунку посуду для бенкету-фуршету на 1 споживача
Бенкет-коктейль
1. Дайте визначення поняття "бенкет". 2. Порядок прийому і виконання замовлення бенкету. 3. Класифікація бенкетів. 4. Особливості підготовки до проведення бенкетів. 5. Особливості організації та проведення бенкету за столом з повним обслуговуванням офіціантами 6. Особливості організації та проведення бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантами 7. Особливості організації та проведення бенкету-чай (кава) 8. Особливості організації та проведення бенкету-фуршету. 9. Особливості організації та проведення бенкету-коктейлю. 10. Особливості організації та проведення бенкету-прийому за типом "шведського столу".
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|