Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Норматив розрахунку посуду для бенкету-фуршету на 1 споживача

Лекція 14-15

Організація обслуговування прийомів

План лекції

 

1. Класифікація бенкетів і прийомів

2. Підготовка до проведення бенкету

3. Бенкети за столом

4. Бенкети біля столу

 

& Рекомендована література:

 

Міні-лексикон: Бенкет, бенкет-фуршет, бенкет-буфет, бенкет-коктейль, бенкет-чай, бенкет-прийом, бенкетне меню, офіційний і неофіційний прийом, бенкет-шведський стіл, бенкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами, бенкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантами  

1. Класифікація бенкетів і прийомів

 

 
 

2. Підготовка до проведення бенкету

 

 


Форма розстановки бенкетних столів


3. Бенкети за столом

       
   
 
 

Бенкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантами


Бенкет-чай (кава)


3. Бенкети біля столу

 
 

 


Бенкет-фуршет

 

 

Варіанти сервірування столу для бенкету-фуршету скляним посудом:

 

Норматив розрахунку посуду для бенкету-фуршету на 1 споживача

Тарілки закусочні   Виделки десертні  
Тарілки пиріжкові   Фужери  
Ножі закусочні   Склянки для соків  
Ножі десертні   Чарки  
Виделки закусочні      

Бенкет-коктейль


Норматив розрахунку скла для бенкету-коктейлю на 1 споживача


Назва скла Норматив, шт.
Чарки всіх видів  
Келихи для вина  
Фужери  
Склянки для соків  

 

       
   
 
 

 

 



$Питання для самоперевірки:

 


1. Дайте визначення поняття "бенкет".

2. Порядок прийому і виконання замовлення бенкету.

3. Класифікація бенкетів.

4. Особливості підготовки до проведення бенкетів.

5. Особливості організації та проведення бенкету за столом з повним обслуговуванням офіціантами

6. Особливості організації та проведення бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантами

7. Особливості організації та проведення бенкету-чай (кава)

8. Особливості організації та проведення бенкету-фуршету.

9. Особливості організації та проведення бенкету-коктейлю.

10. Особливості організації та проведення бенкету-прийому за типом "шведського столу".

 

 




Переглядів: 1640

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Заборона поширення інформації, якою порушуються особисті немайнові права. | ВАРІАНТ №3.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.