Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Назвіть одну з основних властивостей алкалоїдів спорині ?

A – здатність швидко руйнуватися під впливом шлункового соку;

B – термолабільність

C - термостабільність

D - стійкість по відношенню до шлункового соку;

E - руйнується в аеробних умовах.

 

3. Заходи профілактики харчового отруєння солями цинку:

A - забороняється як приготування, так і зберігання їжі в посуді з оцинкованого заліза (за винятком сухих продуктів і води);

B - посуд з оцинкованого| заліза можна застосовувати для варива повидла і варень - для інших видів їжі вона не придатна;

C - посуд з оцинкованного заліза повинен покриватися зсередини олов'яною полудою;

D - посуд з оцинкованого заліза повинен покриватися глазур'ю

E - якщо перед вживанням посуду з оцинкованого заліза її прокип'ятити 2 рази по одній годині у воді тієї, що підкисляє столовим оцтом - можна використовувати без обмежень.

 

Які з нижче приведених харчових отруєнь виключені із поняття «Харчове отруєння»?

A - отруєння, викликані навмисним введенням в їжу якого, або отрути з метою вбивства або самогубства;

B - отруєння, викликані спричиняти надлишковим споживанням їжі (переїданням);

C - алкогольне отруєння;

D - отруєння харчовими добавками;

E - отруєння їжею, що містить нітрати.

 

 

II. Харчові отруєння невстановленої етіології особливості клініки (Гаффська хвороба).

ІІІ. Харчові отруєння немікробної етіології: рослинами і тканинами тварин, отруйними за своєю природою.

 

 

ВАРІАНТ№10.

I.




Переглядів: 637

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ № 8. | Харчові отруєння по ряду ознак схожі на інфекційні захворювання. Назвіть одну з цих ознак?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.