Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Назвіть одну з основних властивостей алкалоїдів спорині ?

A – здатність швидко руйнуватися під впливом шлункового соку;

B – термолабільність

C - термостабільність

D - стійкість по відношенню до шлункового соку;

E - руйнується в аеробних умовах.

 

3. Заходи профілактики харчового отруєння солями цинку:

A - забороняється як приготування, так і зберігання їжі в посуді з оцинкованого заліза (за винятком сухих продуктів і води);

B - посуд з оцинкованого| заліза можна застосовувати для варива повидла і варень - для інших видів їжі вона не придатна;

C - посуд з оцинкованного заліза повинен покриватися зсередини олов'яною полудою;

D - посуд з оцинкованого заліза повинен покриватися глазур'ю

E - якщо перед вживанням посуду з оцинкованого заліза її прокип'ятити 2 рази по одній годині у воді тієї, що підкисляє столовим оцтом - можна використовувати без обмежень.

 

Які з нижче приведених харчових отруєнь виключені із поняття «Харчове отруєння»?

A - отруєння, викликані навмисним введенням в їжу якого, або отрути з метою вбивства або самогубства;

B - отруєння, викликані спричиняти надлишковим споживанням їжі (переїданням);

C - алкогольне отруєння;

D - отруєння харчовими добавками;

E - отруєння їжею, що містить нітрати.

 

 

II. Харчові отруєння невстановленої етіології особливості клініки (Гаффська хвороба).

ІІІ. Харчові отруєння немікробної етіології: рослинами і тканинами тварин, отруйними за своєю природою.

 

 

ВАРІАНТ№10.

I.




Переглядів: 708

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ № 8. | Харчові отруєння по ряду ознак схожі на інфекційні захворювання. Назвіть одну з цих ознак?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.