МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Апарати і установки для приготування розчинів цукру, жиру і розмішування та активації пресованих дріжджівАпарати для розчинення цукру, плавлення жиру і розмішування виготов-ляються у вигляді циліндричних вертикальних баків, обладнаних пропелерними мішалками різної форми або барботерами, розміщеними на дні, в які подається вода або повітря для прискорення розчинення цукру і для плавлення жиру, баки оснащуються водяними сорочками, в які подається гаряча вода заданої темпе-ратури. Ємність баків машин коливається у межах 100...200 л. У цих машинах проводиться розмішування та активація дріжджів. На підприємствах середньої потужності (до 100000 кг/добу) використовують установки для активації дріжджів УАД-60, розроблені в МТІХП під керівництвом А. С. Гінзбурга, та УАД-15 – при потужності до 20000 кг/добу (рис. 20). Установка складається з каркаса, на якому закріплені бун-кер 1 і тарілчастий дозатор 2 для борошна, бак для води 3, бак 4 з мішалкою для розмішування дріж-джів, ящики на солод 5, пресовані дріжджі 6 і соєве борошно 7, а та-кож два баки для активації дріжд-жів. Борошно із бункера 1 таріл-частим дозатором 2 і вода із бака 3 подаються у бак 4 з мішалкою. Сюди ж подаються подрібнені дріжджі, солод і соєве борошно відповідно до рецептури і змі-шуються доти, поки не розпус-тяться дріжджі. Суміш подається в один із розміщених унизу баків 8 для активації і витримується там необхідний для активації дріжджів час, а потім іде на виробництво. Поки суміш з одного бака видаєть-ся у виробництво, інший бак за-повнюється вихідною сумішшю і т. д. Під час виробництва здобних хлібобулочних виробів у тісто додається жир. Для покращення якості виробів жир подають у вигляді емульсії. Емульсію виготовляють в емульсаторах, до складу яких входять швидкісні мішалки і гідродинамічні вібратори, розроблені МГІЗПом і ВНДЕКІХарчомашем (наприклад, ХЕЖ, МЗС-395) та ін. У таких емульсаторах спочатку готують грубу емульсію за допомогою мішалок, а потім тонку емульсію – за допомогою гідродинамічних вібраторів. Чим тонкіша емульсія подається в тісто, тим краща якість виробів. Технічні характеристики найбільш поширених установок наведено у таблиці 7.
Таблиця 7 Технічні характеристики установок для розчинення цукру, жиру. активації дрі-жджів і виготовлення емульсій
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|