Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник






Дозатори сипких компонентів

У хлібопекарській, макаронній і кондитерській промисловостях для скла-дання рецептурних сумішей використовують дозатори. Для дозування сипких компонентів (борошна, цукру–піску та ін.) використовують дозатори неперер-вної і періодичної дії. Дозатори неперервної дії застосовують при неперервному приготуванні продуктів (опари, головки, тіста), а дозатори періодичної дії – при порційному.

Дозатори можна класифікувати так (рис. 21).

 

Рис. 21. Класифікація дозаторів сипких компонентів

 

Найпоширеніші конвеєрні, шнекові і роторні дозатори неперервної дії; бункерні й ковшові – періодичної дії.

Дозатори неперервної дії найчастіше дозують сипкі продукти за об’ємним методом, а дозатори періодичної дії – за ваговим.

 




Переглядів: 422

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Розрахунок апаратів і установок для приготування розчинів, емульсій та інших підсобних продуктів | Дозатори неперервної дії

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.