МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
Тістоділильні агрегати і ділянки лінійТістоділильні агрегати і ділянки ліній призначені для отримання і підго-товки до випікання тістових заготовок. На них виконують такі операції: поділ тіста на заготовки, заокруглювання, попередню розстійку, закатування (або по-вторне заокруглювання), кінцеву розстійку і, якщо потрібно, надрізання. Тістоділильні агрегати (або ділянки ліній) поділяють на агрегати (або ді-лянки ліній) для поділу формових і подових сортів хліба. б) Рис.37. Схеми агрегатів і ділянок ліній для поділу, формування і розстійки ті-стових заготовок: а-кругло-го подового хліба; б-бато-нів; в-формового хліба; 1-тістоділильна машина; 2,3, 6-транспортери тістових за-готовок; 4-пластина для пе-ревертання заготовок; 5-тістоокруглювальна машина; 7-укладчик заготовок у розстійну ша-фу; 8-розстійна шафа для кінцевої розстійки; 9-посадчик заготовок у піч; 10-підіймальний елеватор; 11-шафа попередньої розстійки; 12-тістозакатувальна машина; 13-надрізник; 14-ділильно-посадочний агрегат; 15-розстійно-пічний агрегат
Агрегати (або ділянки ліній) для поділу подових сортів хліба у свою чергу поділяють на агрегати (або ділянки ліній) для приготування круглих подових хлібобулочних виробів і виробів видовженої форми (наприклад батонів). Схеми і склад перелічених агрегатів (або ділянок ліній) наведені на рис. 37. Слід зазначити, що для випікання формового хліба в розстійно–пічних агрегатах з тупиковими печами доцільно використовувати ділильно–посадочні агрегати, наприклад ДПА, ШЗЗ-ХДЗ-У та ін. (рис. 37,в), В агрегатах (або ді-лянках ліній) для отримання тістових заготовок круглого подового хліба відсут-ні механізми (або машини) для закатування і надрізання тістових заготовок (рис. 37,а), а в агрегатах (або ділянках ліній) для хлібних виробів видовженої форми вони необхідні (рис. 37,б). Слід зазначити також, що в агрегатах (або ділянках ліній) для поділу і формування круглого подового хліба здебільшого відсутні шафи для попередньої розстійки тістових заготовок, а це спричинює зниження якості хліба. У виробництві формового хліба в агрегатах з тунельними печами вико-ристовують тістоділильні машини з головками типу „Кузбас”, які укладають заготовки безпосередньо в форми, зібрані в касети по чотири штуки. З посадочного транспортера форми передаються на люльки розстійної шафи, а після розстійки вони вільно сповзають на стрічковий під печі. Після випікання касети з формами забираються з поду печі за допомогою каретки механізму розвантаження і транспортером, який рухається періодично, подаються до машини (або механізму) для виймання хліба шляхом перевертання форм на кут π радіан з одночасною дією на них інерційного (ударного, вібраційного) навантаження або за допомогою вакуум–присосок.
|
||||||||
|