Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






РОЗРАХУНОК ВИТРАТИ БОРОШНА З ВРАХУВАННЯМ ЇЇ ВОЛОГОСТІ.

 

У рецептурах на борошняні кондитерські і булочні вироби (торти, тістечка, кекси, рулети, піроги й т.д.) вказана витрата пшеничного борошна з вологістю 14,5%.

 

При використанні пшеничного борошна з вологістю нижче 14,5% витрата її зменшується на 1% на кожен відсоток зниження вологості. При цьому відповідно збільшується витрата рідких компонентів (води, молока).

 

При використанні борошна з вологістю вище 14,5% витрата її збільшується, а кількість рідких компонентів

передбачених рецептурою, відповідно зменшується.

 

Приклад. Для приготування 100 шт. булочок ванільних витрата пшеничного борошна з базисною вологістю 14,5% повинен складати 6755 г.

Борошно, що поступило на підприємство, має вологість 12,5%. Отже, для приготування булочок ванільних повинно бути витрачено борошна на 2% менше, ніж це передбачено рецептурою для борошна з базисною вологістю, тобто


 

Кількість води при цьому має бути відповідно збільшена на 135 г

Якщо борошно поступило з вологістю 16,5%, то для приготування вказаної кількості булочок ванільних її повинно бути узято

 

 

Витрата води при цьому має бути відповідно зменшена на 135 г.




Переглядів: 1204

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Види браку напівфабрикату з мигдального тіста. | РОЗРАХУНОК ВОДИ ДЛЯ ЗАМІСУ ТІСТА ЗАДАНОЇ ВОЛОГОСТІ.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.