Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



РОЗРАХУНОК ВОДИ ДЛЯ ЗАМІСУ ТІСТА ЗАДАНОЇ ВОЛОГОСТІ.

 

Кількість води для замісу всіх видів тіста розраховують по формулі

 

 

де :

X - необхідна кількість води, г;

А - задана вологість тіста %;

У - маса сировини, що закладається у діжу, у натурі, г;

З - маса сировини у сухих речовинах, г.

 

П р и к л а д. Маса сировини у натурі (В) для дріжджового тіста (ромова баба) складає 7753,0 г, маса сировини у сухих речовинах (С) 6131,1 г. Вологість тіста має бути 31-33%. При заданій вологості тіста (А) 32% необхідна для замісу тіста кількість води складає 1260,0 г (з округленням до 10 г), тобто

 

 

Додаток №1




Переглядів: 1758

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
РОЗРАХУНОК ВИТРАТИ БОРОШНА З ВРАХУВАННЯМ ЇЇ ВОЛОГОСТІ. | Співвідношення міри і маси деяких продуктів.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.