Співвідношення міри і маси деяких продуктів.
Найменування продуктів
| Стакан,
250 см3
| Столова
ложка, г
| Чайна
ложка, г
| Маса
1 шт., г
| Борошно пшеничне
|
|
|
|
| Борошно картопляне
|
|
|
|
| Крупа мана
|
|
|
|
| Крупа рисова
|
|
|
|
| Пластівці вівсяні
|
|
|
|
| Сухарі мелені
|
|
|
|
| Цукор-пісок
|
|
|
|
| Цукор пиляний
|
| —
| —
|
| Цукрова пудра
|
|
|
|
| Сіль
| —
|
|
|
| Желатин у порошку
| —
|
|
|
|
Масло розтоплене (тваринне)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Сметана
|
|
|
|
| Вершки
|
|
|
|
| Молоко цілісне
|
|
|
|
| Молоко згущене
| —
|
|
|
| Молоко сухе
|
|
|
|
| Какао-порошок
| —
|
|
|
| Родзинки
|
|
|
|
| Сода харчова
| —
|
|
|
| Кислота лимонна кристал-
|
|
|
|
| ічна
| —
|
|
|
| Вода
|
|
|
|
| Чорна смородина
|
|
|
|
| Варення
|
|
|
|
| Малина свіжа
|
|
|
|
| Арахіс очищений
|
|
|
|
| Мигдаль (ядро)
|
|
|
|
| Кава мелена
| —
|
|
|
| Перець мелений
| —
| —
|
|
| Лікер, вино
| —
|
|
|
| Сир
|
| —
|
|
| Оцет
| —
|
|
|
| Квасоля
|
|
|
|
| Яєчний порошок
|
|
|
|
| Яйце без шкаралупи
| 6 шт.
| —
| —
|
| Білок з яйця
| 11 шт.
| _
| _
|
| Жовток з яйця
| 12 шт.
| _
| __
|
| Мак
|
|
|
|
Пшоно
|
|
|
|
| Товчені горіхи
|
|
|
|
| Масло рослинне
|
|
|
|
| Повидло
| —
|
| —
|
| Лук середній
| —
| —
| —
|
| Петрушка
| —
| -
| -
|
| Чорниця сушена
|
|
|
|
|
Додаток №2
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|