Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Співвідношення міри і маси деяких продуктів.

 

Найменування продуктів Стакан, 250 см3 Столова ложка, г Чайна ложка, г Маса 1 шт., г
Борошно пшеничне  
Борошно картопляне  
Крупа мана  
Крупа рисова  
Пластівці вівсяні  
Сухарі мелені  
Цукор-пісок  
Цукор пиляний
Цукрова пудра  
Сіль  
Желатин у порошку  
  Масло розтоплене (тваринне)        
 
Сметана  
Вершки  
Молоко цілісне  
Молоко згущене  
Молоко сухе  
Какао-порошок  
Родзинки  
Сода харчова  
Кислота лимонна кристал-        
ічна  
Вода  
Чорна смородина    
Варення  
Малина свіжа    
Арахіс очищений  
Мигдаль (ядро)  
Кава мелена  
Перець мелений  
Лікер, вино  
Сир    
Оцет  
Квасоля  
Яєчний порошок  
Яйце без шкаралупи 6 шт.
Білок з яйця 11 шт. _ _
Жовток з яйця 12 шт. _ __
Мак
Пшоно  
Товчені горіхи  
Масло рослинне  
Повидло  
Лук середній
Петрушка - -
Чорниця сушена    

 

Додаток №2




Переглядів: 361

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
РОЗРАХУНОК ВОДИ ДЛЯ ЗАМІСУ ТІСТА ЗАДАНОЇ ВОЛОГОСТІ. | Загальна характеристика тестових завдань, принципів їх побудови і умов використання

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.