Укажіть призначення кристалізаційного процесу обробки сиропів
під час виробництва цукру - рафінаду:
збагачення цукру амінокислотами;
концентрування в цукрі фарбувальних речовин;
+ очищення продуктів цукрорафінадного виробництва;
звільнення готового продукту від вільної води.
77. Дайте визначення поняття «клерс»:
+ сироп, який виготовлений із найкращого за якістю цукру;
кінцевий продукт цукрорафінадного виробництва;
дифузійний буряковий сік;
вапняний розчин, який використовують для осідання нецукрів.
78. Укажіть альтернативні джерела сахарози:
цукровий буряк, кукурудза, береза, явір;
+ цукрове сорго, клен, ріжкове дерево, цукрова кукурудза;
цукрова пальма, ялина, береза, цукровий буряк;
цукрова тростина, явір, ялина, кукурудза, янтарю.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|