Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Принципи раціонального розташування складського обладнання

Складське обладнання розташовують з врахуванням забезпечення нормальної циркуляції повітря в приміщенні та зручного підходу до нього. Відстань від складського обладнання до стіни та до іншого обладнання приймається 0,1 м; до охолоджувальних приладів не менш 0,4 м. Ширина основного проходу 1,2м (менш 200 місць); 1,5м (більше 200 місць). Ширина допоміжного проходу складає 0,7м.

 
 


Рисунок 2 - Функціонально-габаритна схема охолоджувального блоку

І Камера для зберігання молочно-жирових продуктів та гастрономічних товарів;

ІІ Камера для зберігання фруктів, зелені, напоїв;

ІІІ Камера для зберігання риби, м’яса;


Читайте також:

  1. D) оснащення виробництва обладнанням, пристроями, інструментом, засобами контролю.
  2. E) теорія раціонального вибору.
  3. Абонентське обладнання для відеоконференц-зв'язку
  4. Аграрна політика як складова економічної політики держави. Сут­ність і принципи аграрної політики
  5. Алгоритм розрахунку та підбору технологічного обладнання
  6. Аналіз використання обладнання.
  7. Аналіз службового призначення деталей та конструктивних елементів обладнання харчових виробництві, визначення технічних вимог і норм точності при їх виготовленні
  8. Антикорупційні принципи
  9. Апаратура, обладнання та матеріали
  10. Апаратура, обладнання та матеріали
  11. АРХІВНЕ ОПИСУВАННЯ: ПОНЯТТЯ, ВИДИ, ПРИНЦИПИ І МЕТОДИ
  12. Б/. Принципи виборчого права.




Переглядів: 718

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Технологічні вимоги до проектування складських приміщень | Алгоритм розрахунку та підбору технологічного обладнання

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.