Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Пресованих дріжджів

Виробництво пресованих дріжджів

Виготовляють на спеціалізованих дріжджових заготовках або на спиртових, як побічний продукт. На дріжджових заготовках виготовляють дріжджі меласно-приточним способом. Використання меласа (побічний продукт цукрового виробництва) як сировина для вирощування дріжджів. Оскільки в ній 80% сухих речовин з яких 50% складають цукри, білкових речовин 10%, а інше мінеральні речовини.

 

Принципова схема виготовлення

Підготовка сировини

лабораторний цикл

Розмноження чистої культури

виробничий цикл

 

Розмноження маточних генерація А

дріжджів

генерація В

 

Виробництво товарних дріжджів

 

Сепарування

 

 

Фільтрація

 

 

Пресування

 

 


Читайте також:

  1. Властивості дріжджів
  2. Розведення дріжджів чистої культури
  3. Розведення чистої культури дріжджів




Переглядів: 714

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Властивості дріжджів | Хімічний склад та показники якості

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.