Вимоги до питної води
Таблиця 6.4
Показники якості води
№ пор
|
Назва
показника
|
Одиниця виміру
| Стандарт
|
ГОСТ 2874-82
| ДсанПіН №136/1940
| ВООЗ
| ЄС
| Проект ГОСТ
РФ на воду ЦСВ
| 1-й ступінь
| 2-й ступінь
|
| Органолептичні показники
|
| Зовнішній
вигляд
| –
| –
| –
| –
| –
| –
| –
|
| Запах
| Бали
|
|
| Має бути приємним
| 2-3(0)
| < 2
| Має бути приємним
|
| Смак
і присмак
| Бали
|
|
|
| 2-3(0)
| < 2
|
|
| Кольоровість
| Градус
|
| 20(35)
|
| 20(1) за Рt/Со шкалою
| 20 .
|
|
| Каламутність
| мг/дм3
| 1,5
| 0,5
(1,5)
| 2,0
| 10(1)
мг/л SiO2
|
| 1,0
|
| Токсикологічні показники
|
| Алюміній
| мг/л
| 0,5
| 0,2(0,5)
| 0,2
| 0,2(0,5)
| 0,5
| 0,2
|
| Барій
| мг/л
|
|
| 0,7
| (0,1)
| 0,1
| 0,1
|
| Берилій
| мг/л
| 0,0002
|
| -
| -
| 0,0002
| 0,0002
|
| Бор
| мг/л
|
|
| 0,3
| 0,3
| 0,5
| 0,3
|
| Молібден
| мг/л
| 0,25
|
| 0,07
| -
| 0,25
| 0,7
|
| Арсен
| мг/л
| 0,5
| 0,01
| 0,01
| 0,01
| 0,05
| 0,05
|
| Нікель
| мг/л
|
| 0,1
| 0,02
| 0,02
| 0,1
| 0,02
|
| Ртуть
| мг/л
|
| *
| 0,001
| 0,01
| 0,0005
| 0,0005
|
| Свинець
| мг/л
| 0,03
| 0,01
| 0,01
| 0,01
| 0,03
| 0,01
|
| Селен
| мг/л
| 0,001
| 0,01
| 0,01
| 0,01
| 0,01
| 0,01
|
| Стронцій
| мг/л
| 7,0
|
| -
| -
| 7,0
| 7,0
|
| Фтор і фториди
|
мг/л
|
0,7-1,5
|
0,7-1...5
|
1-5
|
1-5
|
1...5-0,7
|
1...5-0,7
|
| Хром (+6)
| мг/л
|
| *
| 0,05
| 0,05
| 0,05
| 0,05
|
| Ціаніди
| мг/л
|
| *
| 0,07
| 0,05
| 0,035
| 0,035
|
| Кадмій
| мг/л
|
| *
| 0,003
| 0,005
| 0,001
| 0,001
|
| Ліндан
| мг/л
|
| Пести-циди
| 0,002
| Пести-циди
| 0,002
|
|
| ДДТ
| мг/л
|
| 0,0001
| 0,002
| 0,0001
| 0,002
|
|
Читайте також: - II. Вимоги безпеки перед початком роботи
- II. Вимоги безпеки праці перед початком роботи
- II. Вимоги до складання паспорта бюджетної програми
- III. Вимоги безпеки під час виконання роботи
- III. Вимоги безпеки під час виконання роботи
- III. Вимоги до учасників, складу груп і керівників туристських подорожей
- IV. Вимоги безпеки під час роботи на навчально-дослідній ділянці
- IV. ВИМОГИ ПРОФЕСIЇ ДО IНДИВIДУАЛЬНО-ПСИХОЛОГIЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФАХIВЦЯ
- V. Вимоги безпеки в аварійних ситуаціях
- V. Вимоги безпеки в екстремальних ситуаціях
- Аналітичні реакції та вимоги, яким вони повинні відповідати.
- Безпека експлуатації посудин під тиском та вимоги до них.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|