МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||||||||||
Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів» – як основний нормативний документ
1. Освітньо-кваліфікаційна характеристика інженера-технолога освітньо-кваліфікаційного рівня – бакалавр за спеціальністю 6.091711 «Технологія харчування» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія»– Харків: 2004. – 35 с. 2. Освітньо-кваліфікаційна характеристика інженера-технолога освітньо-кваліфікаційного рівня – спеціаліст за спеціальністю 7.091711 «Технологія харчування» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія» – Харків: 2004. – 32 с. 3. Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра за спеціальністю 8.091711 «Технологія харчування» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія» – Харків: 2004. – 34 с. 4. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий: для предприятий обществ. питания / Авт. – сост.: А.И. Здобнов, В.А. Циганенко, М.И. Пересичный. – К.: А.С.К., 2001. – 656 с. 5. Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания. – М.: Экономика, 1986. – 295 с. 6. Сборник рецептур блюд диетического питания для предприятий общественного питания. – К.: Техніка, 1989. – 406 с. 7. Сборник рецептур блюд для питания школьников. – К.: Техніка, 1987. – 318 с. 8. Справочник технолога общественного питания. – М.: Экономика, 1998 – 400 с. 9. ДК 003-95 Державний класифікатор професій. 10. ДК 009-96 Державний класифікатор видів економічної діяльності;. 11. ДСВО 01-98 Перелік напрямів та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах. 12. ДСВО 0.71-98 Освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста. 13. ДСТУ 4281-2004 Заклади ресторанного господарства. – Київ, Держспоживстандарт України, 2004. – 12 с. 14. Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу / Уклад.: О.І. Черевко, Л.П. Малюк, Г.В. Дейниченко. – Харків: ПКФ «Фавор ЛТД», 2003. – 440 с. 15. Закон України про вищу освіту. – Харків: Информационно-правовой центр «Ксилон», 2002. – 60 с. 16. Концепція освітньої діяльності Харківського державного університету харчування та торгівлі (зі змінами та доповненнями) – Харків: ХДУХТ, 2004. – 50 с. 17. Профессиональные стандарты по профессиям ресторанной индустрии / Федерация Рестораторов и Отельеров, Науч.-учеб. центр «Агенство проф. стандартов» (АПС). – М.: Изд. дом «Ресторанные ведомости», 2004. – 152 с. 18. Татур Ю.Г., Михалева Т.Г., Печенюк Н.Г. Общие проблемы высшего образования. Новые аспекты старых терминов. 19. Прохоров А.М. Большая советская энциклопедия – М.: Советская энциклопедия. 1971.
Читайте також:
|
|||||||||||
|