Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів» – як основний нормативний документ

 

 

 

 

 
 

 

 

 



Список рекомендованої літератури

 

1. Освітньо-кваліфікаційна характеристика інженера-технолога освітньо-кваліфікаційного рівня – бакалавр за спеціальністю 6.091711 «Технологія харчування» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія»– Харків: 2004. – 35 с.

2. Освітньо-кваліфікаційна характеристика інженера-технолога освітньо-кваліфікаційного рівня – спеціаліст за спеціальністю 7.091711 «Технологія харчування» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія» – Харків: 2004. – 32 с.

3. Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра за спеціальністю 8.091711 «Технологія харчування» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія» – Харків: 2004. – 34 с.

4. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий: для предприятий обществ. питания / Авт. – сост.: А.И. Здобнов, В.А. Циганенко, М.И. Пересичный. – К.: А.С.К., 2001. – 656 с.

5. Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания. – М.: Экономика, 1986. – 295 с.

6. Сборник рецептур блюд диетического питания для предприятий общественного питания. – К.: Техніка, 1989. – 406 с.

7. Сборник рецептур блюд для питания школьников. – К.: Техніка, 1987. – 318 с.

8. Справочник технолога общественного питания. – М.: Экономика, 1998 – 400 с.

9. ДК 003-95 Державний класифікатор професій.

10. ДК 009-96 Державний класифікатор видів економічної діяльності;.

11. ДСВО 01-98 Перелік напрямів та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах.

12. ДСВО 0.71-98 Освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

13. ДСТУ 4281-2004 Заклади ресторанного господарства. – Київ, Держспоживстандарт України, 2004. – 12 с.

14. Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу / Уклад.: О.І. Черевко, Л.П. Малюк, Г.В. Дейниченко. – Харків: ПКФ «Фавор ЛТД», 2003. – 440 с.

15. Закон України про вищу освіту. – Харків: Информационно-правовой центр «Ксилон», 2002. – 60 с.

16. Концепція освітньої діяльності Харківського державного університету харчування та торгівлі (зі змінами та доповненнями) – Харків: ХДУХТ, 2004. – 50 с.

17. Профессиональные стандарты по профессиям ресторанной индустрии / Федерация Рестораторов и Отельеров, Науч.-учеб. центр «Агенство проф. стандартов» (АПС). – М.: Изд. дом «Ресторанные ведомости», 2004. – 152 с.

18. Татур Ю.Г., Михалева Т.Г., Печенюк Н.Г. Общие проблемы высшего образования. Новые аспекты старых терминов.

19. Прохоров А.М. Большая советская энциклопедия – М.: Советская энциклопедия. 1971.

 


 


Читайте також:

  1. II. Основні закономірності ходу і розгалуження судин великого і малого кіл кровообігу
  2. IV. Закони ідеальних газів.
  3. IV. Закономірності структурно-функціональної організації спинного мозку
  4. IV. КУЛЬТУРА УКРАЇНИ XVI-XVIII ст.
  5. IV. КУЛЬТУРА УКРАЇНИ XVI-XVIII ст.
  6. IV. СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ І ЗАКОНОДАВСТВА.
  7. IV. Строки прийому заяв і документів, вступних екзаменів, конкурсного відбору та зарахування на навчання
  8. V. Порядок прийому заяв та документів для участі у конкурсному відборі до НАУ
  9. V. Постанови Пленуму Верховного Суду України
  10. VI. Накази Генерального прокурора України
  11. VI. Оформлення маршрутної документації на проведення туристичних походів та експедицій
  12. WEB-документи та CGI-інтерфейси




Переглядів: 914

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Лекція 8 | Види криміналістичних експертиз

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.089 сек.