Темою курсової роботи може бути проектування фруктоовочесховища згідно асортименту виданого керівником.
Тема курсової роботи вказується в завданні на курсову роботу, яке оформляється на бланку, де також зазначається зміст, обсяг роботи і термін виконання. Розробленню підлягає один-два види продукції з усіма допоміжними процесами. Орієнтовний перелік завдань курсової роботи наведено у додатку 1.
Обсяг і структура курсової роботи
Курсова робота складається із розрахунково-пояснювальної записки загальним обсягом до 20 с. друкованого тексту (або 25 с. рукописного) і графічної частини, виконаної на 1 аркуші паперу формату А-2.
До пояснювальної записки входять:
Титульний аркуш
Бланк завдання
Анотація
Зміст
Вступ
1.
1.1
Технологічна частина
Вимоги до сировини та допоміжних матеріалів
1.2
Аналіз вибраного способу зберігання сировини
1.3
Опис технологічних умов зберігання
2.
Технологічні розрахунки
2.1
Розрахунок величини об’єднаної проби продукції, що надійшла різними видами транспорту, у різних видах тари на зберігання у стаціонарне сховище
2.2
Розрахунок основних даних для розміщення заданої кількості плодоовочевої продукції, що надійшла до стаціонарних сховищ без тари і у різних видах тари.
3.
Підбір та розрахунок обладнання
3.1
Компонування лінії для товарної обробки плодів та овочів.
4.
БУДІВЕЛЬНА ЧАСТИНА
4.1
Опис конструкції будівлі
5.
ОХОРОНА ПРАЦІ
Список використаних джерел
Графічна частина складається з одного аркушу мм паперу формату А2.
На ньому розміщуються план фруктоовочесховища в масштабі 1:100