Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Плоди та ягоди

№ Пор. Продукт Місяць
Тра-вень Чер-вень Липень Серпень Вере-сень Жов-тень
1 Абрикоси          
2 Алича        
3 Аґрус          
4 Айва            
5 Виноград        
6 Вишня          
7 Груші літні          
8 – “ – зимові          
9 Кизил          
10 Малина          
11 Обліпиха          
12 Персики          
13 Полуниця        
14 Смородина Чорна          
15 – “ – червона          
16 Сливи          
17 Суниця          
18 Черешня        
19 Чорноплідна горобина          
20 Яблука літні          
21 – “ – зимові          

7.2. Овочі

№ пор. Продукт Місяць
Тра-вень Чер-вень Ли-пень Сер-пень Вере-сень Жов-тень
1 Буряк червоний          
2 Баклажани        
3 Гарбузи          
4 Горошок зелений          
5 Кабачки        
6 Капуста білокачанна          
7 – “ – цвітна        
8 Картопля          
9 Кавуни        
10 Кріп  
11 Морква          
12 Огірки          
13 Перець болгарський        
14 Петрушка  
15 Помідори          
16 Цибуля          
17 Часник          
18 Щавель          
                   

Таблиця підбору технологічного обладнання

№ пор. Обладнання Мар-ка Продуктивність Кіль-кість машин Технічна характеристика Коефіцієнт використання обладнання  
Габарити, мм Потужність електро-двигуна, кВт Витрати Маса, кг Завод - виробник, країна  
Оди-ниця вимірювання Лінії Ма-шини  
L в h пари, кг/год води, м3/год  
 
                                 

 



Читайте також:

  1. VI. Насінини і плоди
  2. Кісточкові плоди
  3. Лекція 6. Свіжі плоди
  4. Насіннячкові плоди
  5. Свіжі плоди
  6. Субтропічні плоди
  7. Тема: Перероблені овочі і плоди. Гриби свіжі і перероблені.
  8. Тема: Свіжі плоди і ягоди.
  9. Тропічні плоди
  10. Цитрусові плоди
  11. Цитрусові плоди




Переглядів: 317

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Зразок оформлення анотації | Форма специфікації обладнання

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.018 сек.