Плоди та ягоди
№
Пор.
| Продукт
| Місяць
| Тра-вень
| Чер-вень
| Липень
| Серпень
| Вере-сень
| Жов-тень
| 1
| Абрикоси
|
|
|
|
|
| 2
| Алича
|
|
|
|
| 3
| Аґрус
|
|
|
|
|
| 4
| Айва
|
|
|
|
|
|
| 5
| Виноград
|
|
|
|
| 6
| Вишня
|
|
|
|
|
| 7
| Груші літні
|
|
|
|
|
| 8
| – “ – зимові
|
|
|
|
|
| 9
| Кизил
|
|
|
|
|
| 10
| Малина
|
|
|
|
|
| 11
| Обліпиха
|
|
|
|
|
| 12
| Персики
|
|
|
|
|
| 13
| Полуниця
|
|
|
|
| 14
| Смородина
Чорна
|
|
|
|
|
| 15
| – “ – червона
|
|
|
|
|
| 16
| Сливи
|
|
|
|
|
| 17
| Суниця
|
|
|
|
|
| 18
| Черешня
|
|
|
|
| 19
| Чорноплідна горобина
|
|
|
|
|
| 20
| Яблука літні
|
|
|
|
|
| 21
| – “ – зимові
|
|
|
|
|
| 7.2. Овочі
№
пор.
| Продукт
| Місяць
| Тра-вень
| Чер-вень
| Ли-пень
| Сер-пень
| Вере-сень
| Жов-тень
| 1
| Буряк червоний
|
|
|
|
|
| 2
| Баклажани
|
|
|
|
| 3
| Гарбузи
|
|
|
|
|
| 4
| Горошок зелений
|
|
|
|
|
| 5
| Кабачки
|
|
|
|
| 6
| Капуста білокачанна
|
|
|
|
|
| 7
| – “ – цвітна
|
|
|
|
| 8
| Картопля
|
|
|
|
|
| 9
| Кавуни
|
|
|
|
| 10
| Кріп
|
| 11
| Морква
|
|
|
|
|
| 12
| Огірки
|
|
|
|
|
| 13
| Перець болгарський
|
|
|
|
| 14
| Петрушка
|
| 15
| Помідори
|
|
|
|
|
| 16
| Цибуля
|
|
|
|
|
| 17
| Часник
|
|
|
|
|
| 18
| Щавель
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | |
Таблиця підбору технологічного обладнання
№ пор.
| Обладнання
| Мар-ка
| Продуктивність
| Кіль-кість машин
| Технічна характеристика
| Коефіцієнт використання обладнання
| | Габарити, мм
| Потужність
електро-двигуна,
кВт
| Витрати
| Маса, кг
| Завод - виробник,
країна
| | Оди-ниця вимірювання
| Лінії
| Ма-шини
| | L
| в
| h
| пари,
кг/год
| води,
м3/год
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Читайте також: - VI. Насінини і плоди
- Кісточкові плоди
- Лекція 6. Свіжі плоди
- Насіннячкові плоди
- Свіжі плоди
- Субтропічні плоди
- Тема: Перероблені овочі і плоди. Гриби свіжі і перероблені.
- Тема: Свіжі плоди і ягоди.
- Тропічні плоди
- Цитрусові плоди
- Цитрусові плоди
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|