МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||||||
Exercise 7Translate into English: 1. Короп та карась найпопулярніші види річкової риби в Україні. Цю рибу смажать, запікають, з неі варять уху, тушкують з морквою, цибулею та буряками. 2. Тунець та форель популярні в анломовних країнах. В кафе вам запропонують бутерброд з тунцем та чай чи каву. 3. В мене є завжди вдома гречка, рис, перлова крупа, щоб швидко зварити суп чи кашу. 4. Змішайте консервовану горбушу, 1 цибулину, 1 морквину та 1 яйце, додайте солі, червоного та чорного перцю та перемішайте. Потім покладіть суміш на шматочки білого хліба, підсмажте на сковороді. Отримаєте чудові гарячі бутерброди до горохового чи пшоняного супу. 5. Завжди можна додати грецькі горіхи, арахіс або ліщину в торт. Вони мають не такий сильний смак як мигдаль чи мускатний горіх, тому не зіпсують смаку страви. 6. Хліб швидко черствіє, тому, коли купиш свіжу буханку білого, житнього чи чорного хліба, не забудь покласти його в хлібницю. 7. Коли готуєте м”ясо, наприклад, відбивні, котлети, тушковане м”ясо, використовуйте такі спеції як лавровий лист, чорний та червоний перець, майоран, розмарин, часник та інші. 8. - Як часто в твоїй сім”ї їдять молочні продукти? - Вони дуже корисні, тому каші ми готуємо тільки з молоком, кожного дня п”ємо кефір, йогурт чи ряжанку, іноді я готую млинці з домашнім сиром. Кожен вечір ми п”ємо чай з м”ятою або їмо десерт з вершками.
Exercise 8 Put each of the following words into its correct place in the passage below:
Food Food is one of our most important …….. needs. It gives us …….. to work and …….. . It makes us grow, and keeps our bodies strong and …….. . Without food, we …….. . All living things – plants, …….. and man – need food to live and ……… . But only …….. make their own food. They also provide food for animals and ………. . Customs influence the ways ……. eat. Most Americans and ………. eat from individual …….., using ………. , forks, and ………. . Arabs use only their ……… hands to spoon foods from a central ……… . Chinese and Japanese use ……… to pick up food from a small bowl held close to the ……… .
Exercise 9 Читайте також:
|
||||||||||||
|