Що є найголовнішим в іміджі ресторану? Звичайно ж, меню! Без нього ресторан неможливий. Меню – “святе письмо” кожного ресторану. Усі клієнти читають цю книжечку із захопленням. І чим цікавіше та апетитніше чтиво, чим екзотичніші назви страв, тим краще йдуть справи закладу.
Як відомо, скіфи-кочівники віддавали перевагу свіжим натуральним продуктам, тому м”ясо та риба гриль – основа кулінарних страв ресторану “Скіфія”. Відвідувачам особливо подобається порося – фаршироване, запечене або натерте духмяними спеціями, а тоді засмажене, та риба під соусом – карасі в сметані, в”юни із хроном, осетер у салі, залитий желе. Вражають різноманітні салати на будь-який смак. Виготовлені на основі ніжного курячого філе, телятини, язика, риби чи морепродуктів, класичні овочеві та фруктові – їх майже два десятки. Отже, насолоджуйтеся всіма цими салатами-коктейлями, мідіями і гребінцями, делікатесами з ківі, апельсинів, авокадо, заправленими різними соусами.
Можна покуштувати й яскраві десерти, наприклад, палаючі фрукти. Яблука, груші, банани, консервовані персики, сливи та вишні обливаються коньяком та підпалюються – ефект вражаючий!