Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Exercise 24

Translate the following text into English:

“Скіфія” – модний бар-ресторан

Що є найголовнішим в іміджі ресторану? Звичайно ж, меню! Без нього ресторан неможливий. Меню – “святе письмо” кожного ресторану. Усі клієнти читають цю книжечку із захопленням. І чим цікавіше та апетитніше чтиво, чим екзотичніші назви страв, тим краще йдуть справи закладу.

Як відомо, скіфи-кочівники віддавали перевагу свіжим натуральним продуктам, тому м”ясо та риба гриль – основа кулінарних страв ресторану “Скіфія”. Відвідувачам особливо подобається порося – фаршироване, запечене або натерте духмяними спеціями, а тоді засмажене, та риба під соусом – карасі в сметані, в”юни із хроном, осетер у салі, залитий желе. Вражають різноманітні салати на будь-який смак. Виготовлені на основі ніжного курячого філе, телятини, язика, риби чи морепродуктів, класичні овочеві та фруктові – їх майже два десятки. Отже, насолоджуйтеся всіма цими салатами-коктейлями, мідіями і гребінцями, делікатесами з ківі, апельсинів, авокадо, заправленими різними соусами.

Можна покуштувати й яскраві десерти, наприклад, палаючі фрукти. Яблука, груші, банани, консервовані персики, сливи та вишні обливаються коньяком та підпалюються – ефект вражаючий!

 

 


Читайте також:

  1. Additional Exercise
  2. Exercise
  3. Exercise 1
  4. Exercise 1
  5. Exercise 1
  6. Exercise 1
  7. Exercise 1
  8. Exercise 1
  9. Exercise 1
  10. Exercise 1
  11. Exercise 1
  12. Exercise 1




Переглядів: 410

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Main Body | PART VI

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.