МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
Структура менюМеню найвищого рівня модуля ТЕП наведене на рис. 1. Пункт меню ?містить загальні сервісні функції системи. Рис. 1. Структура меню найвищого рівня
Пункт меню Справочники призначений для початкового введення змісту довідників і допоміжних таблиць і для подальшого їх поповнення та коректування. Структура пункту меню Справочники подана на рис. 2. Рис. 2. Структура меню Справочники Пункт меню Нормативы призначений для введення і редагування необхідних каталогів і нормативів. Структура відповідних меню нижчих рівнів наведена на рис. 3.
Рис. 3. Структура меню Нормативы
Пункт меню Объекты учета дає доступ до вікна введення даних у каталог об’єктів обліку. Об’єктами обліку в термінах “Галактики” є матеріальні цінності та предмети виробництва будь-якого типу. Пункт меню Цены дає доступ до інтерфейсу введення та редагування планово-облікових цін, забезпечує розрахунок планово-облікових і середніх відпускних цін й одержання звіту про ціни об’єктів обліку. Пункт меню Технологический процесс забезпечує доступ до інтерфейсу введення даних про технологічні процеси виготовлення виробів та норми трудових витрат для операцій технологічного процесу. Пункт меню Материальные нормы забезпечує можливість введення норм витрат матеріалів і застосовності деталей на вироби, напівфабрикати, складальні одиниці та інші об’єкти обліку власного виробництва. Пункт меню Запросы дає можливість одержати звіти щодо структури і складу об’єктів обліку, поопераційного маршруту, матеріальних і трудових потреб на виріб на основі інформації, що зберігається у базі даних. Пункти меню Служебные функции і Настройка параметров системы призначені для налаштовування параметрів модуля ТЕП та їх змінення в процесі роботи. Пункт головного меню Планирование забезпечує виконання розрахунків з планування товарного випуску продукції підприємства і відповідно до підходів щодо планування поділяється на три гілки: Производственные заказы, План выпуска, Рабочая производственная программа. Кожна з них дає змогу визначити склад плану, провести розрахунки, визначити матеріальні та трудові витрати, сформувати звіти. Структура меню Планирование наведена на рис. 4.
Рис. 4. Структура меню Планирование Пункт головного меню Себестоимость призначений для здійснення розрахунків витрат на виробництво, собівартості і ціни продукції, складання калькуляцій по цехах та підприємству. Структура меню Себестоимость наведена на рис. 5. Пункти Накладные расходы і Установка параметров статей забезпечують введення даних і налаштування модуля для проведення розрахунків витрат, собівартості та цін виробів. Решта пунктів забезпечують проведення розрахунків та одержання звітів.
Рис. 5. Структура меню Себестоимость
Читайте також:
|
||||||||
|