Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Додатки до теми 2

Додаток 2.А

Види та розрахункові норми виходу продуктів помелу м'якої пшениці

Продукти помелу Норми виходу помелів, %
Двосортні Односортні Оббивні
Поліпшені Звичайні
Борошно
у тому числі вищого сорту 45 - 55 - - -
першого сорту - 55 - 65 - -
другого сорту 20 - 30 13 - 23 -
оббивне - - -
Побічні продукти
Борошно кормове - - -
Висівки 1,0
Відходи
Відходи І та ІІ категорії 2,3 2,3 2,3 2,0
Відходи ІІІ категорії з механічними втратами 0,7 0,7 0,7 0,7
Усихання - - - 0,3
Разом

 

 

Додаток 2.Б

Види та розрахункові норми виходу

Продуктів помелу жита та житньо-пшеничної суміші

Продукти помелу Норми виходу, %
Сортові помели Оббивні помели
Двосортний Односортний Житній Житньо-пшеничний
Борошно
В т. ч. - сіяне - - -
- оббивне
Побічні продукти
Борошно кормове 16,6 9,6
Відходи ІІІ категорії з механічними втратами 0,7 0,7 0,7 0,7
Усихання 0,3 0,3 0,3 0,3

Додаток 2.В

Технічні характеристики повітряних сепараторів

Показники Сепаратор
ЗПА-5 ЗПА-10 БПС-2 БПС-5 БПС-10
1. Продуктивність, кг/с 1,4 2,8 0,7 1,4 2,8
2. Витрати повітря, м3 0,22 – 0,4 0,5 – 0,7 0,3 0,4 0,4 – 0,5
3. Потужність приводу, кВт 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1
4. Габарити, мм довжина ширина висота          
5. Маса, кг

Додаток 2.Г

Технічні характеристики ситових сепараторів

Показники Сепаратор
А1-ЗСШ-20 ЗСМ-50 ЗСМ-100
1. Продуктивність, кг/с 5,6
2. Площа сит, м2 - -
3. Потужність приводу, кВт 4,0 2,2 3,3
4. Габарити, мм довжина ширина висота   - - -    
5. Маса, кг

 

Додаток 2.Д

Технічні характеристики дискових триєрів

Показники Триєр
ЗТО-5М ЗТО-10М А9-УТК-6 А9-УТО-6
1. Продуктивність, кг/с 1,4 2,8
2. Кількість дисків
3. Потужність приводу, кВт 2,2 4,0 3,0 2,2
4. Габарити, мм довжина ширина висота       - - -   - - -
5. Маса, кг - -

 

Додаток 2.Е

Технічні характеристики каменевідокремлюючих машин

Показники Машина
БМК-15 А1-БКВ А1-БКМ Вакумна
1. Продуктивність, кг/с 4,4 0,08 0,42 1,67
2. Витрати повітря, м3 1,6 0,25 – 0,33 0,64 – 0,75
3. Потужність приводу, кВт 7,6 1,0 3,55 11,3
4. Габарити, мм довжина ширина висота   - - -      
5. Маса, кг

 

Додаток 2.Ж

Технічні характеристики обивальних машин

Показники Обивальна машина
ЗНМ-2,5 ЗНМ-5 ЗОМ-5
1. Продуктивність, кг/с 0,7 1,4 1,4
2. Витрати повітря, м3 0,41 – 0,5 0,83 0,41 – 0,58
3. Потужність приводу, кВт 5,5 2,8 – 3,1
4. Габарити, мм довжина ширина висота       - - -
5. Маса, кг

 

Додаток 2.З

Технічні характеристики пропарювачів

Показники Пропарювач
БПЗ Повітряно- водяний кондіціонер АСК-5 АСК-10
1. Продуктивність, кг/с 1,1 – 1,7 2,75 1,4 2,8
2. Витрати пари, кг/1 тону зерна 0,55 кг/с 185 – 274 кг/год 250 – 355 кг/год
3. Потужність приводу, кВт 0,1 – 0,15 6,1 1,5 1,5
4. Габарити, мм довжина ширина висота   - - -      
5. Маса, кг

Додаток 2.І

Технічні характеристики сушарок

Показники Сушарка ВС-10-49
секцій секцій секцій секцій
1. Продуктивність, кг/с 0,14 – 0,36 0,17 – 0,45 0,2 – 0,52 0,24 – 0,31
2. Витрати пари, кг/с 0,5 0,64 0,75 0,83
3. Потужність приводу, кВт 0,5 0,5 0,7 0,7
4. Габарити, мм довжина ширина висота        
5. Маса, кг

 

Додаток 2.К

Технічні характеристики вальцьових верстатів

Показники Вальцьовий верстат
ЗМ-2 БВ-2 А1-БЗН
1. Продуктивність, т/доб
2. Витрати повітря, м3/год -
3. Потужність приводу, кВт 18,5
4. Габарити, мм довжина ширина висота      
5. Маса, кг

 

Додаток 2.Л

Технічні характеристики розсівів

Показники Розсів
ЗРМ ЗРШ-1-4М ЗРШ-6М
1. Продуктивність, т/доб 14 - 24 15 - 19 23 - 28
2. Витрати повітря, м3/год
3. Потужність приводу, кВт 2,8 4,0 4,5
4. Габарити, мм довжина ширина висота      
5. Маса, кг

 

Додаток 2.М

Технічні характеристики ситовіяльних машин

Показники Ситовіяльна машина
ЗМС-2-2 ЗМС-2-4 А1-БСО
1. Продуктивність, кг/с 0,6 – 0,64 0,6 – 0,63 0,45 – 0,6
2. Витрати повітря, м3 0,018 0,018 1,2
3. Потужність приводу, кВт 1,0 1,0 1,1
4. Маса, кг

 

Додаток 2.Н

Технічні характеристики обладнання для зважування борошна

Показники Ваги
ДМ-20 ДМП-100 6.041.АВ-50НК
1. Продуктивність, кг/с 0,14 – 0,55 1,39 – 3,33 1,39 – 2,77
2. Межі зважування, кг 15 – 20 60 – 100 30 – 50
3. Потужність приводу, кВт 0,6 1,4 3,0
4. Габарити, мм довжина ширина висота      
5. Маса, кг


Читайте також:

  1. Додатки
  2. ДОДАТКИ
  3. Додатки
  4. ДОДАТКИ
  5. ДОДАТКИ
  6. ДОДАТКИ
  7. ДОДАТКИ
  8. Додатки
  9. ДОДАТКИ
  10. ДОДАТКИ
  11. ДОДАТКИ
  12. Додатки




Переглядів: 499

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ДОДАТКИ | Додатки до теми 3

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.007 сек.