Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Додатки до теми 9

Додаток 9.А

Вихід готової продукції до маси сировини.

Вид ковбасного виробу Вихід, %
Варені ковбаси 106 – 120
Сосиски 105 – 114
Сардельки 121 - 123
Напівкопчені ковбаси 70 – 77
Варено-копчені ковбаси 60 – 61
Сирокопчені ковбаси 56 - 65

 


Додаток 9.Б

Рецептура ковбасних виробів.

Сировина Норма витрат сировини, кгна 100 кг фаршу
Варені Сосиски, сардельки Напівкопчені Сирокопчені
Яловичина жилована  
вищий сорт 13,5 - - 27,5
І сорт 15,8 34,3 10,2 -
ІІ сорт 12,4 20,8 37,3 -
Всього 41,7 55,1 47,5 27,5
Свинина жилована  
нежирна 12,4 - - -
напівжирна 22,5 25,5 -
жирна - - - 71,9
Всього 34,9 25,5 71,9
Шпиг 12,2 - - -
Молоко сухе 0,335 - - -
Яйця 0,308 - - -
Грудинка - - 23,4 -
Жир сирець - 8,6 - -
Цукор 0,099 0,156 0,154 0,328
Сіль 2,095 2,122 3,751 5,736
Нітрит натрію 0,007 0,0065 0,0094 0,0164
Спеції 0,156 0,223 0,46 0,738
Вода (лід) 22,3 29,1 - -

 

Додаток 9.В

 

Технічні характеристики машин для грубого подрібнення м'яса.

Показники Волчки
МП-82 МП-120-1 МП-160-1
1. Продуктивність, кг/год 400 - 600 1000 - 2000 1500 - 3700
2. Потужність приводу, кВт 2,8 7,0 14,0
3. Габарити, мм довжина ширина (діаметр) висота      
4. Маса, кг

 

Додаток 9.Г

Технічні характеристики машин для тонкого подрібнення м'яса.

Показники Кутери
Л5-ФКБ Л5-ФКМ Л-23-ФКБ-0,325 ВК-125
1. Продуктивність, кг/год 1600 - 2000
2. Потужність приводу, кВт 50,23 30,63
3. Габарити, мм довжина ширина висота        
4. Маса, кг

 

Додаток 9.Д

Технічні характеристики машин для перемішування фаршу.

Показники Фаршемішалки
Л5-ФМ2-У-150 Л5-ФМ2-У-335 Л5-ФМВ-630А
1. Продуктивність, кг/год 2500 - 3200 3500 – 4500
2. Потужність приводу, кВт 4,5 15,2
3. Габарити, мм довжина ширина (діаметр) висота      
4. Маса, кг

 

Додаток 9.Є

Технічні характеристики машин для соління фаршу

Показники Посолочні комплекси та агрегати
А1-ФЛБ Я2-ФХ2Т Я2-ФРЛ
1. Продуктивність, кг/год 2000 - 2200
2. Потужність приводу, кВт 61,7 42,1 38,2
3. Габарити, мм довжина ширина висота      
4. Маса, кг

 

 

Додаток 9.Ж

Технічні характеристики обладнання для наповнення ковбасних оболонок.

Показники Шприци
Е8-ФНА-01 ГШУ-2 ШВ-2М ФКГ-500
1. Продуктивність, кг/год 600 - 1200
2. Потужність приводу, кВт 2,8 4,75
3. Габарити, мм довжина ширина висота        
4. Маса, кг

 

Додаток 9.З

Технічні характеристики обладнання для формування ковбасних виробів.

Показники Формовочні автомати
Л5-ФАЛ М1-ФУ-2Р-1 М1-ФУ-2Т
1. Продуктивність, кг/год 1260 - 1800
2. Потужність приводу, кВт 7,2
3. Габарити, мм довжина ширина висота      
4. Маса, кг

 

 

Додаток 9.І

Технічні характеристики обладнання для формування сосисок.

Показники Формовочні автомати
В6-ФСБ АФСБ-500 АФС-1000
1. Продуктивність, кг/год 1000 – 1200
2. Потужність приводу, кВт 7,5 8,5 4,5
3. Займаєма площа, м2 10,8
4. Маса, кг

 

Додаток 9.К

Технічні характеристики обладнання для термообробки ковбасних виробів.

Показники Варочні котли
К7-ФВ2-А К7-ФВ3-Е Г2-ФВА
1. Місткість котла, л
2. Витрати пари, кг/год
3. Габарити, мм довжина ширина висота      
4. Маса, кг - - -

 

Додаток 9.Л

Технічні характеристики обладнання для термообробки ковбасних виробів.

Показники Термокамери
КОН-5 УТОКИ Я5-ФТМ Д5-ФТГ
1. Продуктивність, кг/год 200 - 450 110 - 450 320 - 1420
2. Потужність приводу, кВт
3. Займаєма площа, м2 4,5 6,06 2,67
4. Маса, кг

 


Читайте також:

  1. Додатки
  2. ДОДАТКИ
  3. Додатки
  4. ДОДАТКИ
  5. ДОДАТКИ
  6. ДОДАТКИ
  7. ДОДАТКИ
  8. Додатки
  9. ДОДАТКИ
  10. ДОДАТКИ
  11. ДОДАТКИ
  12. Додатки




Переглядів: 402

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Додатки до теми 8 | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.