МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Загальні положення дипломної роботи спеціалістаМіністерство освіти та науки України Львівський інстинут економіки і туризму Факультет туризму, готельної та ресторанної справи Кафедра теорії і практики туризму і готельного господарства
Методичні РЕКОМЕНДАЦІЇ До написання та оформлення Дипломних робіт СТУДЕНТІВ ЗА ОКР «спеціаліст» Напрям підготовки 14010 1Готельно-ресторанна справа Спеціальність 7.14010101 Готельна і-ресторанна справа (денна та заочна форми навчання)
Розглянуто та ухвалено на засіданні кафедри теорії і практики туризму і готельного господарства Протокол № _____ від «___» «_________» 20__р. Зав. кафедри ______________ д.е.н. проф. Бочан І.О. Львів – 2013
Укладач: Білоцерківська Т.М., ст. викладач, заст. зав. кафедри теорії і практики туризму і готельного господарства з навчально – методичної роботи
Рецензенти: Максимець О.Б., декан факультету туризму, готельної та ресторанної справи; Майор О.В., к.е.н, доцент кафедри бухгалтерського обліку та фінансів ЛІЕТ.
Затверджено на засіданні кафедри теорії і практики туризму і готельного господарства «__» «_____ » 20__ р. ЗМІСТ
Загальні положення дипломної роботи спеціаліста Дипломна робота спеціаліста є заключним етапом науково-дослідної роботи студентів, яка виконується самостійно на V курсі і засвідчує зрілість та фахову підготовку спеціалістів з «Готельної і ресторанної справи». Вона спрямована на розв'язання проблемних питань, пов'язаних з пошуком шляхів підвищення якості надання послуг, впровадження іноваційних технологій в підприємствах готельного господарства, вдосконалення та оптимізації технологічних процесів створення та надання послуг гостинності, вдосконалення методів менеджменту, підвищення ефективності господарювання . Спеціаліст – це освітньо-кваліфікаційний рівень професіонала , який грунтуючись на рівні бакалавра набуває поглиблених спеціальних умінь та одержує знання інноваційного характеру, набуває певний досвід їх застосування та формування нових знань для вирішення проблемних професійних завдань й обов'язків (робіт) визначеної професійної діяльності та передбачені для посад у певному виді діяльності. Дипломна робота студента передбачена навчальним планом і завершує його підготовку в інституті. Вона визначає загальноосвітню та професійну зрілість випускника, вміння діалектично мислити і творчо застосовувати набуті знання у розв'язанні конкретних проблем і завдань у сфері технологій готельної і ресторанної справи, зокрема, на завершальному етапі підготовки майбутніх професіоналів у вищому навчальному закладі, здатність до проведення досліджень, систематизації та свідомого засвоєння знань. Важливою складовою виконання роботи є підготовка та подання, за результатами дослідження, наукової статті. Дипломна робота підтверджується процедурою публічного захисту й отриманням диплому спеціаліста за результатами самостійного розв'язання конкретних прикладних проблем і поєднання їх з основами наукових досліджень. У зв'язку з цим робота повинна містити глибокий аналіз експериментальних даних чи зібраної інформації у вигляді текстового та ілюстративного матеріалу, в якому автор на власний розсуд упорядковує накопичені практичні факти, дає їм наукове обґрунтування, доводить практичну та наукову значимість тих чи інших положень, використовуючи з цією метою як загальнонаукові, так і спеціальні методи наукового пізнання. Рівень виконання дипломної роботи дає можливість перевірити фахову придатність спеціаліста до виконання подальшої науково-дослідної, науково-педагогічної та організаційно-управлінської діяльності відповідно до вимог чинного положення про вищу освіту. Підготовка спеціалістів на базі бакалаврів спрямована на створення умов для творчого розвитку обдарованих студентів, які виявили схильність до науково-дослідної, науково-педагогічної та організаційної діяльності. Дипломна робота виконується на основі поглибленого вивчення спеціальної вітчизняної та зарубіжної літератури, передового досвіду з обраної проблеми, а також результатів проведення власних досліджень реального об'єкта (підприємства готельного або закладу ресторанного господарства) з метою вирішення визначених професійних завдань. Зміст роботи можуть складати результати теоретичних та експериментальних досліджень, розробка нових методів та методичних підходів. Метою написання дипломної роботи є: - систематизація, закріплення, розширення та застосування у вирішенні конкретних науково-дослідних завдань, теоретичних та практичних знань студента; - розвиток навичок самостійної роботи, оволодіння методикою дослідження та проведення експериментів у розв'язанні наукових проблем та узагальнення результатів; - діагностика рівня підготовленості студента до практичної професійної або науково-дослідної діяльності. Дипломна робота засвідчує здатність студента критично мислити та вміння аргументувати власну точку зору, що підтверджується у ході публічного захисту. Читайте також:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|