Критерій оцінювання
| Кількість балів
|
Зміст курсової роботи (до 50 балів)
|
1.Обрунтування актуальності теми
| від 0 до 3 балів
|
2.Повнота розкриття теми
| від 0 до 10 балів
|
3.Використання достовірних (віртуальних) статистичних і фактичних даних, що характеризують проблему та їх аналіз в динаміці
| від 0 до 5 балів
|
4.Використання математичних та статистичних методів, методів моделювання, комп’ютерних технологій
| від 0 до 5 балів
|
5.Використання новітніх інформаційних джерел, чинних нормативних та законодавчих документів
| від 0 до 2 балів
|
6.Творчий підхід до аналізу проблеми, оригінальність підходів та наукова новизна результатів дослідження
| від 0 до 10 балів
|
7.Наявність у курсовій роботі наглядних матеріалів (таблиць, графіків, схем) та їх аналіз
| від 0 до 5 балів
|
8.Обгрунтованість висновків та практична значущість рекомендацій (пропозицій)
| від 0 до 10 балів
|
Оформлення та організація виконання курсової роботи
(до 20 балів)
|
9.Відповідність чинним стандартам щодо оформлення курсової роботи в цілому (титульний аркуш, затверджений план, зміст, структура, посилання на літературні джерела)
| від 0 до 5 балів
|
10.Відповідність чинним стандартам щодо оформлення таблиць, формул та графічних ілюстрацій
| від 0 до 5 балів
|
11.Відповідність чинним вимогам щодо оформлення літературних та інших інформаційних джерел
| від 0 до 5 балів
|
12.Дотримання графіку виконання курсової роботи
| від 0 до 5 балів
|
Захист курсової роботи (до 30 балів)
|
13.Повнота та лаконічність висвітлення у доповіді ключових аспектів роботи
| від 0 до 10 балів
|
14.Презентація курсової роботи
| від 0 до 10 балів
|
15.Аргументованість та повнота відповідей на додаткові питання
| від 0 до 10 балів
|
Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання до національної шкали та шкали ECTS здійснюється у такому порядку (табл.6.2).