Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






III. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ РОЗРАХУНКІВ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Дані розрахунки подаються у вихідних варіантах, тому до кожного значення виданого варіанта додати дві останні цифри залікової книжки. Видача і зміна вихідних даних залишається за викладачем.

Варіант 1

1. Побудувати ряд розподілу виробничих ділянок підприємства за % порушень технології дисципліни. Зобразити ряд графічно і зробити висновок.

2. Побудувати ряд розподілу виробничих ділянок підприємства за витратами від браку. Результати групування підставити в таблиці та проаналізувати отримані дані.

3. Провести комбінаційні групування ВДП за % порушень технологічної дисципліни та втратами браку. Результати групування представити в таблиці та проаналізувати отримані дані.

4. За результатами групування 1 та 2 розрахувати: 1)середній відсоток порушень технологічної дисципліни; 2)середні втрати від браку;

3)моду та медіану ПТД; 4)моду та медіану ВВБ. За отриманими результатами зробити висновки.

5. Для з'ясування залежності рівня втрат від браку від % ПТД визначити:

1) внутрішньогрупові дисперсії втрат від браку;

2) середню з групових дисперсій;

3) міжгрупову дисперсію;

4)кореляційні відношення.

Пояснити суть усіх дисперсій, використовуючи їх, перевірити правильність отриманих показників, застосувати правило додавання дисперсій.

6. Порівняйти одноманітність сукупності % ПТД і ВВБ.

7. Представити вхідну сукупність виробничих ділянок підприємства як генеральну та сформувати вибіркову сукупність,

відібравши кожну четверту виробничу ділянку, для сформованої сукупності розрахувати такі характеристики:

1) середній % ПТД і його дисперсію;

2) середній ВВБ і їх дисперсію.

Розраховані вибіркові характеристики порівняти з відповідними характеристиками генеральної сукупності.

8. 3а результатами п.7:

1) побудувати графік кореляційного поля залежності втрат від браку від % ПТД;

2) розрахувати параметри лінійного рівняння регресії, що характеризує взаємозв'язок двох факторів;

3) оцінити тісноту зв'язку і його достовірність, середній ВВБ і їх дисперсію.

За результатами проведення розрахунків зробити висновки.

Дані про порушення технологічної дисципліни та втрат від браку продукції на виробничих ділянках підприємства представлені в табл.. 3.1.

Таблиця 3.1

  № з/п % ПТД ВВБ, тис. грн.  
  1. 1,2 1,0  
  2. 2,0 1,6  
  3. 1,4 1,2  
  4. 1,9 1,5  
  5. 1,6 1,4  
  6. 2,4 1,9  
  7. 1,8 1,4  
  8. 2,6 2,1  
  9. 2,0 1,7  
10. 1,5 1,2  
  11. 1,2 0,9  
  12. 1,7 1,5  
  13. 2,1 1,7  
  14. 1,3 1,4  
  15. 2,0 1,8  
  16. 2,3 1,6  
  17. 2,5 2,0  
  18. 2,7 1,4  
  19. 2,6 1,3
  20. 1,7 1,6
  21. 1,5 1,8
  22. 2,1 1,3
  23. 1,4 1,7
  24. 2,2 1,6
  25. 1,6 2,1
  26. 2,1 1,6
  27. 1,8 2,3  
  28. 2,6 1,9  
  29. 2,0 1,4  
  30. 2,8 1,1  
  31. 2,2 1,7  
  32. 1,7 1,9  
  33. 1,4 1,6  
  34. 1,9 2,0  
  35. 2,3 1,8  
  36. 1,5 2,2  
  37. 2,2 2,3  
  38. 2,5 2,2  
  39. 2,7 1,6  
  40. 2,9 1,5  
  41. 2,8 1,8  
  42. 1,9 1,5  
  43. 1,7 1,7  
  44. 2,3 2,0  
  45. 1,8 2,5  
  46. 1,3 1,2  
  47. 2,9 2,5  
  48. 1,5 2,0  
  49. 1,7 2,2  
  50. 2,8 1,1  
                             

Читайте також:

  1. B. Тип, структура, зміст уроку і методика його проведення.
  2. I. Аналіз контрольної роботи.
  3. I.1. Порядок збільшення розміру статутного капіталу АТ за рахунок додаткових внесків у разі закритого (приватного) розміщення акцій
  4. II. Вимоги безпеки перед початком роботи
  5. II. Вимоги безпеки під час проведення практичних занять у кабінеті (лабораторії) біології загальноосвітнього навчального закладу
  6. II. Вимоги безпеки праці перед початком роботи
  7. II. Організація і проведення спортивних походів
  8. II.ТЕОРЕТИЧНІ ПИТАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  9. III. Вимоги безпеки під час виконання роботи
  10. III. Вимоги безпеки під час виконання роботи
  11. III. Вимоги безпеки під час виконання роботи




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
II.ТЕОРЕТИЧНІ ПИТАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ | Варіант 2

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.