МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ПОРЯДОК У ЇДАЛЬНІ12.1. До початку роздачі їжі лікар чи чергова медсестра разом із черговим по академії повинні перевірити якість їжі, провести контрольне зважування порцій, а також перевірити санітарний стан приміщень їдальні, столів, кухонного посуду та інвентарю. 12.2. Курсанти прибувають до їдальні в охайному одязі і взутті, строєм, по групах під командою старшин групи точно за часом, встановленим розпорядком дня. 12.3. Відвідування їдальні в одиночному порядку і прийом їжі у головних уборах, бушлатах і шинелях забороняється! 12.4. Особи добового наряду отримують їжу позачергово. 12.5. За порядок у їдальні (роздачу їжі, накриття столів, збереження і миття посуду, чистоту) відповідає адміністрація їдальні. За організацію прийому їжі курсантами і культуру поведінки їх у їдальні відповідає командир роти і старшина групи. У залах, де приймають їжу курсанти, адміністрація їдальні зобов’язана на видному місці виставляти книгу скарг і пропозицій.
ЗВІЛЬНЕННЯ ІЗ РОЗТАШУВАННЯ АКАДЕМІЇ 13.1. Звільнення (надання відпустки) курсантів із розташування академії проводиться у дні і години, встановлені розпорядком дня. 13.2. За дозволом на звільнення курсанти звертаються до своїх командирів рот. 13.3. У призначений розпорядком дня час черговий по роті шикує курсантів екіпажу (гуртожитку), які отримали дозвіл на звільнення і доповідає старшині роти. 13.4. Командир роти особисто проводить огляд курсантів, яким надано звільнення і перевіряє знання ними правил поведінки в громадських місцях. Звільнення курсантам, які проживають в гуртожитку, в п’ятницю (суботу), передсвяткові дні дозволяється до 23.00 години, а у неділю і святкові - перед днем занять до 22.00 години. 13.5. Щоденне звільнення надається курсантам, які проживають у м. Херсоні або передмісті, після навчальних занять з 14.30 год. до 08.00 год. наступного навчального дня. 13.6. При звільненні курсанти обов’язково повинні мати при собі студентський квиток. Самовільне відлучення курсантів вважається грубим порушенням дисципліни. 13.7. Після повернення із звільнення курсанти звертаються до чергового по роті, доповідають за встановленою формою, наприклад,: “Товариш черговий по роті, курсант Сидоров із звільнення прибув, зауваження відсутні (мав такі зауваження)”. Черговий по роті відмічає у книзі звільнених час прибуття курсантів; про тих хто не з’явився із звільнення, доповідає командиру роти.
КОРОТКОСТРОКОВА ВІДПУСТКА З ПОВАЖНИХ Читайте також:
|
||||||||
|