Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Тематика, пов’язана з проектуванням складських приміщень

Вступ.Висвітлюється стан і основні напрямки розвитку мережі підприємств ресторанного господарства. Функціональне призначення, класифікація та шляхи оптимізації складських приміщень в підприємствах ресторанного господарства певних типів і потужності. Актуальність теми, мета та завдання проекту.

1. Техніко-економічне обґрунтування будівництва закладу ресторанного господарства (див. п. 3).

2. Технологічні розрахунки. Розробляється графік завантаження зали, визначається кількість відвідувачів. Складається виробнича програма проектованого підприємства.

Розраховується кількість сировини, необхідної для виконання виробничої програми підприємства. Розрахунок виконується за планом-меню розрахункового дня або за добовими фізіологічними нормами споживання основних продуктів харчування, укрупненими показниками. Складається зведена сировинна відомість.

Визначається загальна кількість сировини, що підлягає зберіганню, з урахуванням умов та терміну зберігання. Проводиться групування сировини за видами та з урахуванням принципів товарного сусідства, умов зберігання. Розробляється структура групи складських приміщень - охолоджувальних і неохолоджувальних.

Розраховується корисна площа охолоджувальних і неохолоджувальних складських приміщень за розмірами тари та складського обладнання або рекомендованими нормами навантаження на 1 м2 вантажної площі. Визначається загальна площа складських приміщень, площа машинного відділення блоку охолоджувальних камер. Розробляється зведена таблиця площі охолоджувальних і неохолоджувальних складських приміщень.

3. Основні вимоги до розробки компонування і організації роботи складських приміщень. Розробляється експлікація приміщень і визначається площа та розміри поверху, на якому передбачається розташувати групу складських приміщень.

На плані поверху виділяються функціональні зони для розташування складських та інших груп приміщень. Визначається оптимальна конфігурація і розміри окремих складських приміщень, їх раціональне розташування в загальній планувальній схемі поверху. Здійснюється компонування групи охолоджувальних і неохолоджувальних складських приміщень, автомобільної рампи, розвантажувально-завантажувального майданчика та інших приміщень. Розміщається складське обладнання (підтоварники, стелажі, шафи, контейнери та ін.), засоби транспортування вантажів (візки, транспортери, підйомники, ліфти, підвісна колія).

Визначається режим роботи складських приміщень, порядок прийняття і відпускання сировини, вимоги до їх зберігання в кожному складському приміщенні. Розробляється перелік ваговимірювального обладнання, інструментів, інвентарю ітари,необхідних для оснащення складського господарства.

Висновки. Узагальнюється викладений у розрахунково-пояснювальній записці матеріал. Визначаються основні результати роботи. Відзначається відповідність прийнятих рішень нормам проектування. Висвітлюються переваги окремих проектно-технологічних рішень.

Графічний матеріал. Розробляється модель сервісно-виробничого процесу. Виконується креслення плану поверху будівлі підприємства (М 1:100), експлікація приміщень, креслення групи складських приміщень з розташуванням технологічного обладнання (М 1:100 або 1:50), специфікація обладнання.

 


Читайте також:

  1. Акустичний контроль приміщень через засоби телефонного зв'язку
  2. Блок групи приміщень адміністрації
  3. Блок групи приміщень громадського харчування
  4. Блок групи приміщень громадського харчування
  5. Блок підсобних і господарських приміщень
  6. Блок підсобних і господарських приміщень
  7. Величина значень коефіцієнта природного освітлення при боковому освітленні приміщень
  8. Вентиляція виробничих приміщень
  9. Вентиляція виробничих приміщень
  10. Вентиляція виробничих приміщень
  11. Вентиляція виробничих приміщень. Види вентиляції.
  12. Вентиляція приміщень




Переглядів: 395

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Обґрунтування місця і технічної можливості будівництва | Тематика, пов’язана з проектуванням заготівельних і доготівельних цехів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.