Обґрунтування місця і технічної можливості будівництва
Включає наступні елементи:
- місце розташування підприємства, рельєф місцевості, архітектурний стиль навколишніх будівель;
- відповідність ділянки будівництва прийнятим нормам, достатність площі (при реконструкції - наявність озеленення, асфальтового покриття, майданчику для розвороту транспорту);
- загальний стан будівлі, що підлягає реконструкції.
Обґрунтування вихідних даних
Включає наступні елементи:
- розрахунок кількості місць (потужності) підприємства згідно з рекомендованими нормативами;
- вибір і обґрунтування типу підприємства;
- визначення режиму роботи: тривалість роботи залів, наявність перерви, вихідних, санітарних днів; кількість днів роботи підприємства за рік.
визначення методів і форм обслуговування споживачів.
Джерела постачання.
Обґрунтовується характер виробничої діяльності: використання сировини, напівфабрикатів, комбінована форма. Визначаються джерела постачання основних груп продуктів, періодичність завезення.
2. Технологічні розрахунки.
Проводяться відповідно до теми курсового проекту за методикою [8, 9, 13, 14].
Висновки. Лаконічно узагальнюється викладений у розрахунково-пояснювальній записці матеріал. Визначаються основні результати роботи. Відзначається раціональність і перевага окремих прийнятих проектно-технологічних рішень.
Додатки. У додатки вносять великі (понад 2 сторінки) таблиці, схеми. Наприклад, циклічні плани-меню на тиждень, зведені сировинні відомості, технологічні схеми виробничих процесів з виготовлення певних видів кулінарної продукції та інші матеріали.