Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Обґрунтування місця і технічної можливості будівництва

Включає наступні елементи:

- місце розташування підприємства, рельєф місцевості, архітектурний стиль навколишніх будівель;

- відповідність ділянки будівництва прийнятим нормам, достатність площі (при реконструкції - наявність озеленення, асфальтового покриття, майданчику для розвороту транспорту);

- стан існуючих інженерних комунікацій (електричного, теплового, газового, водяного постачання, каналізації);

вибір технологічного палива (енергоносіїв);

- загальний стан будівлі, що підлягає реконструкції.

Обґрунтування вихідних даних

Включає наступні елементи:

- розрахунок кількості місць (потужності) підприємства згідно з рекомендованими нормативами;

- вибір і обґрунтування типу підприємства;

- визначення режиму роботи: тривалість роботи залів, наявність перерви, вихідних, санітарних днів; кількість днів роботи підприємства за рік.

визначення методів і форм обслуговування споживачів.

Джерела постачання.

Обґрунтовується характер виробничої діяльності: використання сировини, напівфабрикатів, комбінована форма. Визначаються джерела постачання основних груп продуктів, періодичність завезення.

2. Технологічні розрахунки.

Проводяться відповідно до теми курсового проекту за методикою [8, 9, 13, 14].

Висновки. Лаконічно узагальнюється викладений у розрахунково-пояснювальній записці матеріал. Визначаються основні результати роботи. Відзначається раціональність і перевага окремих прийнятих проектно-технологічних рішень.

Додатки. У додатки вносять великі (понад 2 сторінки) таблиці, схеми. Наприклад, циклічні плани-меню на тиждень, зведені сировинні відомості, технологічні схеми виробничих процесів з виготовлення певних видів кулінарної продукції та інші матеріали.

ВАРІАНТИ ПЛАНІВ І РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО

ЗМІСТУ ПРОЕКТІВ


Читайте також:

  1. XV. Реалізація права вступників на вибір місця навчання
  2. А) Теоретичне обґрунтування педагогіки
  3. Автоматизовані робочі місця облікового працівника
  4. Алгоритм розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва нового та реконструкції діючих підприємств харчування.
  5. Альтернативні можливості виробництва масла і тракторів
  6. Альтернативні можливості виробництва масла та гармат.
  7. Альтернативні можливості виробництва масла та гармат.
  8. Аналіз загальної рівноваги розширює можливості оцінки ефективності функціонування ринкової економіки.
  9. Аналіз причин виникнення проблеми та обґрунтування її розв’язання програмним методом
  10. Аналіз та обґрунтування авторського рішення
  11. Аналіз умов технічної експлуатації територіально розподілених ПФС екстремальної комп’ютерно-інтегрованої системи керування технологічними процесами обробки даних
  12. Багатозначність.Стилістичні можливості синонімів,антоніми,омонімів, паронімів. Синоніми та пароніми в документах.




Переглядів: 395

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Маркетингові дослідження ринку послуг ресторанного господарства. | Тематика, пов’язана з проектуванням складських приміщень

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.031 сек.