Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Безалкогольні та слабоалкогольні напої.

Риба і риботовари.

Молоко, молокопродукти, майонез, морозиво, харчові жири, сири, яйця курячі харчові.

1. При надходженні продукції на підприємство роздрібної торгівлі обов¢язково звертають увагу на стан її перевезення. Перевезення молокопродуктів здійснюється тільки спеціалізованими транспортними засобами.

2. Молоко, харчові жири та інші молокопродукти приймають за кількістю місць і вагою нетто. Одночасно перевіряють свіжість продукту, ступінь термообробки, дату і годину виготовлення, а також кінцевий термін продажу, які повинні відповідати даним, зазначеним у супровідних документах.

3. Прийманню не підлягають молоко та молокопродукти без документів про якість і безпеку або з порушенням в оформленні супровідних документів.

4. Прийняті молоко та молокопродукти розміщують на короткострокове зберігання негайно при температурі не вище ніж +6оС. Яйця курячі харчові зберігають окремо від пахучих і відкритих товарів, які легко передають запахи. Яйця, які вже зберігалися у холодильниках та складах, повторному охолодженню не підлягають.

5. Терміни та умови реалізації молока та молокопродуктів повинні відповідати вимогам нормативних документів.

6. Суб¢єкти господарювання, які здійснюють продаж молока та молокопродуктів, можуть додатково продавати у відокремлених місцях виготовленні продовольчі та супутні товари.

1. Перевозять рибу та риботовари в спеціальному транспорті із закритим кузовом, внутрішня поверхня якого має бути покрита антикорозійним матеріалом.

2. Умови та терміни зберігання рибопродуктів повинні відповідати вимогам нормативних документів.

3. Живу рибу, що надійшла в продаж, поміщають в акваріум з водою, обладнанні пристроями для зберігання води киснем.

4. Термін зберігання і реалізація живої риби при температурі води в акваріумі +11…+15оС.

5. Забороняється продаж риби та риботоварів, які не мають належного товарного вигляду.

6. Суб¢єкти господарювання, які здійснюють продаж риби та риботоварів, можуть додатково продавати у відокремлених місцях інші товари.

1. Приймання напоїв здійснюють відповідно до якості, кількості місць, об¢єму, стану маркування.

2. Забороняється приймати напої без етикеток, з наявними ознаками бою, зіпсованою пробкою, загальним покаламутненням, осадом, сторонніми домішками, нехарактерним запахом і смаком.

3. Терміни та умови реалізації напоїв повинні відповідати вимогам нормативних документів.

4. Посуд для відпуску напоїв, циліндри для сиропу, дозатори та інший інвентар і обладнання повинні утримуватися в чистоті відповідно до санітарних вимог.

5. Продавці, які працюють на сатураторному устаткуванні, повинні додержуватись інструкцій приготування газованої води та правил техніки безпеки.

6. Суб¢єкт господарювання, які здійснюють продаж напоїв, у тому числі і пива, можуть додатково продавати у відокремлених місцях супутні товари.



Читайте також:

  1. Лекція11.Алкогольвмісті напої.
  2. Смакові товари. Алкогольні, слабоалкогольні та безалкогольні напої




Переглядів: 920

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Крупи, макаронні вироби, борошно. | Правила роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.