МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
Безалкогольні та слабоалкогольні напої.Риба і риботовари. Молоко, молокопродукти, майонез, морозиво, харчові жири, сири, яйця курячі харчові. 1. При надходженні продукції на підприємство роздрібної торгівлі обов¢язково звертають увагу на стан її перевезення. Перевезення молокопродуктів здійснюється тільки спеціалізованими транспортними засобами. 2. Молоко, харчові жири та інші молокопродукти приймають за кількістю місць і вагою нетто. Одночасно перевіряють свіжість продукту, ступінь термообробки, дату і годину виготовлення, а також кінцевий термін продажу, які повинні відповідати даним, зазначеним у супровідних документах. 3. Прийманню не підлягають молоко та молокопродукти без документів про якість і безпеку або з порушенням в оформленні супровідних документів. 4. Прийняті молоко та молокопродукти розміщують на короткострокове зберігання негайно при температурі не вище ніж +6оС. Яйця курячі харчові зберігають окремо від пахучих і відкритих товарів, які легко передають запахи. Яйця, які вже зберігалися у холодильниках та складах, повторному охолодженню не підлягають. 5. Терміни та умови реалізації молока та молокопродуктів повинні відповідати вимогам нормативних документів. 6. Суб¢єкти господарювання, які здійснюють продаж молока та молокопродуктів, можуть додатково продавати у відокремлених місцях виготовленні продовольчі та супутні товари. 1. Перевозять рибу та риботовари в спеціальному транспорті із закритим кузовом, внутрішня поверхня якого має бути покрита антикорозійним матеріалом. 2. Умови та терміни зберігання рибопродуктів повинні відповідати вимогам нормативних документів. 3. Живу рибу, що надійшла в продаж, поміщають в акваріум з водою, обладнанні пристроями для зберігання води киснем. 4. Термін зберігання і реалізація живої риби при температурі води в акваріумі +11…+15оС. 5. Забороняється продаж риби та риботоварів, які не мають належного товарного вигляду. 6. Суб¢єкти господарювання, які здійснюють продаж риби та риботоварів, можуть додатково продавати у відокремлених місцях інші товари. 1. Приймання напоїв здійснюють відповідно до якості, кількості місць, об¢єму, стану маркування. 2. Забороняється приймати напої без етикеток, з наявними ознаками бою, зіпсованою пробкою, загальним покаламутненням, осадом, сторонніми домішками, нехарактерним запахом і смаком. 3. Терміни та умови реалізації напоїв повинні відповідати вимогам нормативних документів. 4. Посуд для відпуску напоїв, циліндри для сиропу, дозатори та інший інвентар і обладнання повинні утримуватися в чистоті відповідно до санітарних вимог. 5. Продавці, які працюють на сатураторному устаткуванні, повинні додержуватись інструкцій приготування газованої води та правил техніки безпеки. 6. Суб¢єкт господарювання, які здійснюють продаж напоїв, у тому числі і пива, можуть додатково продавати у відокремлених місцях супутні товари. Читайте також:
|
||||||||
|