Читайте також:

  1. II. Класифікація видатків та кредитування бюджету.
  2. V. Класифікація і внесення поправок
  3. V. Класифікація рахунків
  4. VІ – харчова реакція (пиття).
  5. А. Структурно-функціональна класифікація нирок залежно від ступеню злиття окремих нирочок у компактний орган.
  6. Адміністративні провадження: поняття, класифікація, стадії
  7. Аксіологія права у структурі філософсько-правового знання. Соціальна цінність права.
  8. Аналіз асортименту й структури випуску продукції.
  9. Аналіз товарного асортименту та номенклатури
  10. Аналітичні процедури внутрішнього аудиту та їх класифікація.
  11. Асортимент кондитерських виробів для діабетиків
  12. Асортимент круп




Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Харчова цінність хлібобулочних і макаронних виробів, їх класифікація та асортимент

 

Хлібобулочні вироби – це харчові продукти, які випікають з борошна, дріжджів, солі, води та додаткової сировини.

Макаронні вироби – це продукти, які виготовляють висушуванням до 13% вологості і нижче тіста з макаронного борошна і води із збагачуванням або без них.

Таблиця 2

Класифікація хлібобулочних виробів Асортимент хлібобулочних виробів
   
Хліб із житнього борошна     Прості види хліба: хліб з оббивного, з обдирного та із сіяного борошна. Поліпшені види: житній, житній заварний обдирний і оббивний, Московський, Шахтарський. Прості види: хліб з оббивного борошна, Дарницький. Поліпшені види: Бородінський, Ризький, Столовий, заварний житній пшеничний, хліб з кмином, Любительський, Делікатесний, Питльований, Тернопільський
Хліб з пшенично-житнього борошна   Оббивний простий хліб, оббивний заварний хліб
Хліб із суміші різних сортів житнього і пшеничного борошна     Прості види: Український, Український новий. Поліпшений вид – хліб Слов’янський, калачі Миколаївські, Волинські, пироги домашні з повидлом, ріжки здобні без солі і з сіллю, рогалики Закарпатські, здоба плетена і звичайний хліб солодкий пшеничний  

Продовження таблиці 2

 
- нові види з борошна вищого сорту     - з суміші житнього і пшеничного борошна - з житнього борошна булочки Шахтарські вітамінізовані, Домашні і Радехівські, булочки Подільські, «Сніжок», Білоцерківські, «Яблучко», плетеники Українські, здоба з повидлом, витушки Запорізькі, булочки ароматні, булочки «Сонечко», колечка дитячі, підківки здобні, ріжки виті  
Бубличні вироби, хлібна паличка і соломка:   - бублики   - баранки     - сушки     - хлібна соломка     - хлібні палички     прості; поліпшені – ванільні, Донські, Молочні, з маком, з тмином; здобні – Гірчичні, Лимонні, Українські; нові види – Маріупольські, Донецькі, Бахмацькі прості; поліпшені – молочні, здобні – ванільні, Лимонні, Київські, здобні Слов’янські, Яєчні, Гірчичні, Дитячі, Цукрові прості; поліпшені – Лимонні, з маком, до пива, з кмином, солоні; здобні – Ванільні, Гірчичні, Любительські, Молочні, Нові, з корицею (з борошна в/г), «Маля», здобні, Дитячі, Чайні (з борошна першого ґатунку) Київська, Ванільна, солодка, солона (з пшеничного борошна в/г); нові види – Ароматна, Фруктова здобні, хлібні, хлібні з кмином (з борошна в/г); хлібні палички Ароматні (з борошна першого ґатунку)  
Сухарні вироби і хлібні хрусти:   - сухарні вироби (сухарі)прості - сухарі здобні з пшеничного борошна в/г     - сухарі здобні з пшеничного борошна першого ґатунку - нові види - хлібні хрусти прості - хлібні хрусти здобні     Армійські Ванільні, Гірчичні, Дитячі, Молочні, Горохові, осінні, Особливі, з ізюмом, з маком, Вершкові, Шкільні, Ювілейні Кавові, Туристські, Ювілейні   Фруктові, Пікантні, з корицею, «Новинка» прості, обдирні, посипані сіллю, Спортивні Десертні, Домашні, до пива, до чаю  
Любительські ріжки, рогалики    
Хлібобулочні дієтичні вироби    

   

 

 

Переглядів: 711

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Хімічний склад крупів та борошна, їх класифікація та асортимент | Свіжі овочі

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.