Читайте також:

  1. II. Класифікація видатків та кредитування бюджету.
  2. V. Класифікація і внесення поправок
  3. V. Класифікація рахунків
  4. VІ – харчова реакція (пиття).
  5. А. Структурно-функціональна класифікація нирок залежно від ступеню злиття окремих нирочок у компактний орган.
  6. Адміністративні провадження: поняття, класифікація, стадії
  7. Аксіологія права у структурі філософсько-правового знання. Соціальна цінність права.
  8. Аналіз асортименту й структури випуску продукції.
  9. Аналіз товарного асортименту та номенклатури
  10. Аналітичні процедури внутрішнього аудиту та їх класифікація.
  11. Асортимент кондитерських виробів для діабетиків
  12. Асортимент круп




Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Харчова цінність хлібобулочних і макаронних виробів, їх класифікація та асортимент

 

Хлібобулочні вироби – це харчові продукти, які випікають з борошна, дріжджів, солі, води та додаткової сировини.

Макаронні вироби – це продукти, які виготовляють висушуванням до 13% вологості і нижче тіста з макаронного борошна і води із збагачуванням або без них.

Таблиця 2

Класифікація хлібобулочних виробів Асортимент хлібобулочних виробів
   
Хліб із житнього борошна     Прості види хліба: хліб з оббивного, з обдирного та із сіяного борошна. Поліпшені види: житній, житній заварний обдирний і оббивний, Московський, Шахтарський. Прості види: хліб з оббивного борошна, Дарницький. Поліпшені види: Бородінський, Ризький, Столовий, заварний житній пшеничний, хліб з кмином, Любительський, Делікатесний, Питльований, Тернопільський
Хліб з пшенично-житнього борошна   Оббивний простий хліб, оббивний заварний хліб
Хліб із суміші різних сортів житнього і пшеничного борошна     Прості види: Український, Український новий. Поліпшений вид – хліб Слов’янський, калачі Миколаївські, Волинські, пироги домашні з повидлом, ріжки здобні без солі і з сіллю, рогалики Закарпатські, здоба плетена і звичайний хліб солодкий пшеничний  

Продовження таблиці 2

 
- нові види з борошна вищого сорту     - з суміші житнього і пшеничного борошна - з житнього борошна булочки Шахтарські вітамінізовані, Домашні і Радехівські, булочки Подільські, «Сніжок», Білоцерківські, «Яблучко», плетеники Українські, здоба з повидлом, витушки Запорізькі, булочки ароматні, булочки «Сонечко», колечка дитячі, підківки здобні, ріжки виті  
Бубличні вироби, хлібна паличка і соломка:   - бублики   - баранки     - сушки     - хлібна соломка     - хлібні палички     прості; поліпшені – ванільні, Донські, Молочні, з маком, з тмином; здобні – Гірчичні, Лимонні, Українські; нові види – Маріупольські, Донецькі, Бахмацькі прості; поліпшені – молочні, здобні – ванільні, Лимонні, Київські, здобні Слов’янські, Яєчні, Гірчичні, Дитячі, Цукрові прості; поліпшені – Лимонні, з маком, до пива, з кмином, солоні; здобні – Ванільні, Гірчичні, Любительські, Молочні, Нові, з корицею (з борошна в/г), «Маля», здобні, Дитячі, Чайні (з борошна першого ґатунку) Київська, Ванільна, солодка, солона (з пшеничного борошна в/г); нові види – Ароматна, Фруктова здобні, хлібні, хлібні з кмином (з борошна в/г); хлібні палички Ароматні (з борошна першого ґатунку)  
Сухарні вироби і хлібні хрусти:   - сухарні вироби (сухарі)прості - сухарі здобні з пшеничного борошна в/г     - сухарі здобні з пшеничного борошна першого ґатунку - нові види - хлібні хрусти прості - хлібні хрусти здобні     Армійські Ванільні, Гірчичні, Дитячі, Молочні, Горохові, осінні, Особливі, з ізюмом, з маком, Вершкові, Шкільні, Ювілейні Кавові, Туристські, Ювілейні   Фруктові, Пікантні, з корицею, «Новинка» прості, обдирні, посипані сіллю, Спортивні Десертні, Домашні, до пива, до чаю  
Любительські ріжки, рогалики    
Хлібобулочні дієтичні вироби    

   

 

 

Переглядів: 764

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Хімічний склад крупів та борошна, їх класифікація та асортимент | Свіжі овочі

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.017 сек.