Допоміжне устаткування
Підставки під устаткування
7.1. Підставки під кип’ятильники
Розміри: довжина - 500 мм
ширина – 400 мм
висота – 500 мм
7.2. Підставки під м’ясорубки
Розміри: довжина - 500 мм
ширина – 400 мм
висота – 500 мм
7.3. Підставки для кухонного інвентарю
Висота підставок 420 мм.
8.1. Підтоварники (піддони)
Стандартні розміри:
довжина - 600…1500 мм з кроком 100мм
ширина - 600, 700, 800 мм
висота – від 230 до 300 мм
8.2. Ларьок для овочів( для тимчасового зберігання)
Розміри: довжина - 600, 800 мм
ширина - 600мм
висота – 800 мм
8.3. Стілець для розрубування м’яса виготовлений із набірного буку, що обумовлює його міцність і надійність.
Максимальне навантаження 100 і 250 кг
Читайте також: - Безпека виробничого устаткування.
- Ваговимірювальне устаткування
- Ваговимірювальне устаткування
- Варильне устаткування
- Визначення потужності різального устаткування
- Визначення потужності сортувально-калібрувального устаткування.
- Визначення потужності устаткування для очищення коренеплодів
- Виробнича потужність підприємства, оснащеного однотипним устаткуванням, може бути визначений за формулою
- Витрати на ремонт устаткування
- Водогрійне устаткування
- Для одиничного і дрібносерійного виробництва норма витрати визначається як укрупнена, наприклад, на 1000 станко-годин роботи даного виду роботи устаткування
- Дозувально формувальне устаткування
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|