Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Болгарські туристи

Асортимент страв, меню, режими харчування іноземних туристів

 

Складаючи меню, потрібно пам’ятати, що туристи із цієї країни НЕ люблять:

 
 

 


З травня місяця туристи з Болгарії НЕ вживають в їжу ……………. . Замінюють рисом або макаронами.

Болгари полюбляють білий хліб, обачно вживають чорний.

 

 

Необхідно враховувати, що болгари полюбляють гостру їжу, до столу окремо подають:


оцет

олію рослинну

гострі і томатні соуси

червоний і чорний перець

 


Туристам з Болгарії бажано рекомендувати:

Із холодних закусок масло, сир, салати із свіжих помідорів, огірків та інших свіжих овочів, фарширований перець, рибу в маринаді, курку смажену з салатом (салати з свіжих овочів потрібно подавати не заправленими)

Із перших страв

 

Із других стравсмажені телятину і свинину з капустою, котлети свинячі відбивні, шашлик, рагу з баранини, чахохбілі із кур, голубці,фаршировані помідори і кабачки

На гарнірзелений салат, салат з помідорів та огірків

На десерт

 

Після обіду чорна кава або кава по-східному

Туристи з Італії

 


Читайте також:

  1. III. Процедура встановлення категорій об’єктам туристичної інфраструктури
  2. V. Питання туристично-спортивної діяльності
  3. VI. Оформлення маршрутної документації на проведення туристичних походів та експедицій
  4. Автоматизація туристичних послуг
  5. Азіатсько-тихоокеанський та Американський туристичні макрорегіони.
  6. Аналіз фінансових результатів діяльності туристичних підприємств
  7. АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ
  8. Африканський та Близькосхідний туристичні макрорегіони.
  9. Безпека в туристичних походах
  10. Види туристичних формальностей.
  11. Вимоги до групової психології в туристичному поході




Переглядів: 615

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Червоні міцні солодкі, портвейн вантажний | Туристам із Італії можна рекомендувати

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.