Асортимент страв, меню, режими харчування іноземних туристів
Складаючи меню, потрібно пам’ятати, що туристи із цієї країни НЕ люблять:
З травня місяця туристи з Болгарії НЕ вживають в їжу ……………. . Замінюють рисом або макаронами.
Болгари полюбляють білий хліб, обачно вживають чорний.
Необхідно враховувати, що болгари полюбляють гостру їжу, до столу окремо подають:
оцет
олію рослинну
гострі і томатні соуси
червоний і чорний перець
Туристам з Болгарії бажано рекомендувати:
Із холодних закусок масло, сир, салати із свіжих помідорів, огірків та інших свіжих овочів, фарширований перець, рибу в маринаді, курку смажену з салатом (салати з свіжих овочів потрібно подавати не заправленими)
Із перших страв
Із других стравсмажені телятину і свинину з капустою, котлети свинячі відбивні, шашлик, рагу з баранини, чахохбілі із кур, голубці,фаршировані помідори і кабачки
На гарнірзелений салат, салат з помідорів та огірків