Туристи Польщі
Необхідно враховувати під час складання меню, що поляки майже не їдятьбаранину.
Сніданок повинен бути калорійним і складатись із:
Ø гарячих і холодних закусок і страв
Ø кефіру і молочних продуктів
Ø різних м’ясних, рибних і овочевих салатів, заправлених майонезом, сметаною, лимонним соком або олією
Ø
Ø
Ø
Ø
Гарячі закуски:
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø
Гарячі напої:
Ø кава чорна з молоком
Ø варенням
Перші страви:
Ø супи прозорі з грінками, пиріжками, яйцями, куркою, овочами, рисовою запіканкою
Ø супи заправні (борщі, розсольники, солянки, м’ясні і грибні)
Ø пюреподібні супи
Другі страви:
Ø варену і смажену рибу з картоплею
Ø телятину і свинину смажені
Ø бефстроганов, пироги і кулеб’яки
Ø страви із субпродуктів (серце, нирки, мозок, рубці)
Ø дичину (лось, заєць)
Окремо до других страв треба дати ………… або ………………….. .
На десерт:
Ø
Ø
Ø
Читайте також: - III. Процедура встановлення категорій об’єктам туристичної інфраструктури
- V. Питання туристично-спортивної діяльності
- VI. Оформлення маршрутної документації на проведення туристичних походів та експедицій
- Автоматизація туристичних послуг
- Аграрне право та законодавство США, Німеччини, Франції, Великої Британії, Ізраїлю, Польщі, Росії
- Азіатсько-тихоокеанський та Американський туристичні макрорегіони.
- Аналіз фінансових результатів діяльності туристичних підприємств
- АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ
- Африканський та Близькосхідний туристичні макрорегіони.
- Безпека в туристичних походах
- Болгарські туристи
- Види туристичних формальностей.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|