МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Загальні відомості про механічне устаткуванняТема 1. Механічне устаткування ЗМІСТ Київ 2012 КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА Кафедра готельно-ресторанного бізнесу І мистецтв Міністерство культури і мистецтв України Київський національний університет культури
Укладач І.І. Тарасенко, канд. техн. наук, проф.
Тема 1. Механічне устаткування.......................................................................................... .3 Тема 2. Теплове устаткування.............................................................................................. 26 Тема 3. Холодильне устаткування....................................................................................... 43 Тема 4. Торговельне устаткування....................................................................................... 50 Тема 5. Системи автоматизації закладів ресторанного господарства……......................90 Тема 6. Нейтральне (немеханічне) устаткування. Підбір і комплектація устаткуванням закладів ресторанного господарства……………………………………………..99
Список рекомендованих джерел………………………………………………………….105
План 1.1. Загальні відомості про механічне устаткування. 1.2. Загальні правила експлуатації машин 1.3.Універсальні кухонні машини і сортувально-калібрувальне устаткування. 1.4. Мийне та очищувальне устаткування. 1.5. Подрібнювальне і різальне устаткування. 1.6. Місильно-перемішувальне, дозувально-формувальне і пресувальне устаткування.
Механічне устаткування – технологічні машини, що призначені для проведення механічних (подрібнення, змішування, пресування, сортування) і гідромеханічних (перемішування, емульгування, збивання, миття) процесів обробки сировини і матеріалів. Продукти при цьому не змінюють своїх властивостей, а можуть змінювати лише форму, розміри та інші параметри, які можна змінити механічним шляхом.
Складові частини технологічних машин
Для практики важливе значення має теоретична і технічна продуктивність.
Читайте також:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|