Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Меню денного раціону по типу «шведський стіл» у санаторії

Сніданок Обід Вечеря
Масло вершкове Салат із буряка з курагою та сметаною Салат «Білосніжка» (капуста білокачанна, огірок, цибуля, яйце, олія)
Сир (2-3 види) Салат з крабовими паличками з кукурудзою/ майонез Салат «Любительський» (печінка тріски, картопля, цибуля, яйце, горошок консервований, лимон)
Каша пшоняна в’язка молочна з курагою Салат із овочів з морською капустою Салат із свіжих огірків/ олія
Сирок солодкий із сиру кисломолочного з ваніліном Помідори свіжі М'ясна гастрономія
Йогурт Огірки свіжі Перець свіжий
Запіканка рисова Рибна гастрономія Помідори свіжі
Курага Борщ з капустою та картоплею Перець, фарширований овочами і рисом
Сметана Суп молочний з макаронними виробами Пудинг із яловичини
Джем Шніцель з капусти Ковбаса по-домашньому
Варення Бефстроганов із відварного м'яса Риба смажена
Птиця відварна Биточки зі свинини Млинчики з ліверним фаршем
Шніцель натуральний січений Птиця відварна Млинчики з яблучним фаршем
Омлет з брокколі Риба смажена по-французькі Капуста тушкована
Печінка по-строганівському Пюре картопляне Каша «Геркулес»
Рис відварний Макаронні вироби відварні Рис припущений
Морква із зеленим горошком, тушковані у сметані Картопля запечена Чай чорний з цукром
Сметанний соус Кисіль із свіжих фруктів Чай зелений з цукром
Чай чорний з цукром Компот із кураги сушеної Лимон
Чай зелений з цукром Сік фруктовий Кефір
Кава розчинна Молоко 3,2% жирності Хліб житній
Кава розчинна «3 в 1» Мінеральна вода Хліб пшеничний
Лимон Хліб житній Масло вершкове
Вершки порційні Хліб пшеничний  
Хліб житній Фрукти  
Хліб пшеничний Кондитерські вироби - булочка «Ароматна» - булочка «Крижинка» - манник - вафельний батончик на фруктозі  

Додаток А 12


Читайте також:

  1. Австрії: мистецтво повсякденного життя.
  2. Используя структуру нижеприведенного резюме, составьте свое личное резюме.
  3. Після смерті когось з князів його місце - «княжий стіл» у виділеній йому землі -займав не його син, а його наступник за старшинством.
  4. Після смерті когось з князів його місце - «княжий стіл» у виділеній йому землі -займав не його син, а його наступник за старшинством.
  5. Поняття про збалансованість харчового раціону. Норми фізіологічних потреб населення в основних поживних речовинах та енергії.




Переглядів: 2741

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Додаток А 10 | Приклади меню для тематичних шведських столів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.