Додаток А 10
Меню сніданків по типу «шведський стіл» ресторану вищого класу
при готелі 4*
Назва страви
| Вихід стандартної порції,г
| Вихід порції на одного гостя, г
| Аперитиви
| Сік апельсиновий
|
|
| Сік яблучний
|
|
| Сік томатний
|
|
| Вода газована
|
|
| Вода негазована
|
|
| Холодні закуски
| Салат з лосося та авокадо
|
|
| Салат з капустою та огірком
|
|
| Овочеве асорті (помідори, огірки, перець свіжі)
|
|
| Салат "Грецький"
|
|
| Мясна нарізка
|
|
| Сирна нарізка
|
|
| Масло вершкове
|
|
| Йогурт полуничний
|
|
| Сметана
|
|
| Кефір
|
|
| Гарячі закуски
| Риба запечена під сиром
|
|
| Бекон смажений
|
|
| Сосиски смажені
|
|
| Яйця- пашот
| 80 (2шт)
|
| Омлет
| 80(2шт)
|
| Яйця варені
| 40 (1шт)
|
| Гриби запечені з цибулею
|
|
| Рис з овочами
|
|
| Млинці з мясом
|
|
| Млинці з грибами
|
|
| Майонез
|
|
| Гірчиця
|
|
| Кетчуп
|
|
| Сухі сніданки
| Вівсяні пластівці
|
|
| Шоколадні кульки
|
|
| Кукурудзяні пластівці
|
|
| Суміш горіхів
|
|
| Родзинки
|
|
| Курага
|
|
| Мед
|
|
| Молоко
|
|
| Десертні страви
| Млинці з сиром
|
|
| Млинці з вишнею
|
|
| Сметана для млинців
|
|
| Фрукти (яблука, ківі, апельсини, банани, полуниця, виноград)
|
|
| Джеми: вишневий, полуничний, абрикосовий)
|
|
| Напої
| Кава чорна
|
|
| Чай чорний, зелений
|
|
| Молоко гаряче
|
|
| Лимон
|
|
| Вершки
|
|
| Цукор
|
|
| Кориця
|
|
| Хлібний куверт
| Круасани
|
|
| Хліб білий
|
|
| Хліб житній
|
|
| Хліб тостовий
|
|
| Булочка з кунжутом
|
|
| Пиріг шоколадний
|
|
| Печиво мигдальне
|
|
|
Додаток А 11
Читайте також: - ДОДАТОК
- Додаток
- ДОДАТОК
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- ДОДАТОК
- Додаток 1
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|