| Найменування страв і напоїв
| Вихід, г
|
| Фірмові страви
|
|
| Севіче (шматочки лосося в маринаді з імбиря, табаско, соєвого соуса та часника та кунжутного масла)
| 70/50/10
|
| Мус з курячої печінки з карамелізованим іспанським беконом
| 100/20
|
| Суп "Фабада Астуріана" (густа мясна юшка з білою квасолею та традиційними іспанськими копченостями)
|
|
| Ель-дорадо (філе "Дорадо", запечене зі шпинатом та грибами, подається з соусом з перетертих томатів та оливкового масла)
| 250/50/30
|
| Пьєрна де Кочинільо (ніжка молодого поросяти, запечена в середземноморських травах)
| 300/80/60
|
| Паелья Маринера (рис з кальмарами, мідіями, тигровими креветками та соусом Айолі)
| 300/50
|
| Крема Каталана (ванільний крем, настоянний на лимонній цедрі з карамельною кіркою)
| 130/20
|
| Холодні закуски
| |
| Ройос де Сальмон (рулети з лосося з овочами, раковими шийками, крабами та червоною ікрою)
| 260/40
|
| Карпаччо "Дует" (з лосося та бранзино, з мясом краба, креветками та міксом салатів)
|
|
| Кальмари а ля Романа з лимонним соусом "Аліолі"
| 100/20
|
| Перець "Пікійо", фарширований морепродуктами (креветки, крабове мясо, мідії, каракатиця, томати, перець, цибуля)
| 120/30
|
| Асорті крупних маслин та оливок із сонячної Греції
| 150/5
|
| Асорті іспанських мясних делікатесів (хамон Іберіко, вялена яловичина, ковбаски Сальчичон та Чорізо)
| 50/50/100
|
| Тапас "Піджарка з Чорісо" (свинні гострі ковбаски)
| 50/50/50
|
| Карпаччо "Тернера" (тонко нарізане філе з яловичини з листями салата, сиром Манчего та селерою)
| 130/20
|
| Табла Де Пескадос (асорті з іспанських сирів)
| 200/30
|
| Пінчос-асорті (традиційні легкі закуски з лососем, хамоном, томатами канкасе)
| 25/25/25
|
| Енсалада Де Маріскос (мікс-салат з дарами моря та свіжими овочами, заправлені соусом Бальзамік)
| 70/70/50/40/20
|
| Енсалада кон Сентойо (салат з мясом краба, овочами, кокосовим молоком та пластівцями боніто)
| 200/25/25/5
|
| Енсалада кон Атун (червоний тунець, мясо краба, мікс-салат, кунжут, медово-апельсиновий соус)
| 50/30/30/5/10
|
| Гамбас Аумадас (салат з копченими креветками, вугрем та молодими овочами, приправлений ароматною заправкою з хріном)
| 50/50/30/20
|
| Енсалада Мікста (тунець, томати, біла спаржа, салат-латук, перепелині яйця)
| 50/30/30/20
|
| Енсалада Де Пойо Ахумадо (салат з копченого курча, авокадо, томатами та грейпфрутом)
| 70/40/30/30
|
| Енсалада Де Валдеон (салат з обсмаженого філе яловичини, сира Валдеон, томатів Черрі, перепелиних яєць, авокадо, хамона)
| 70/25/20/30/25
|
| Енсалада де Торо (куряче філе-гриль з маринованими овочами, артишоками, запеченим перцем та листями салата)
| 70/50/40/20/10
|
| Енсалада Де Вердурас ( салат з печених баклажанів, перця, картоплі, квасолі, заправкою з оливкового масла з ароматом білих труфелів)
| 50/50/50/50/40
|
| Енсалада Кон Кесо (салат зі шпинату та обсмаженого сира з медово-гірчичним соусом)
| 40/60/20
|
| Руккола кон Кумато (з авокадо та соусом "Бальзамік")
| 50/50/20
|
| Пера кон Іго (салат з карамельною мускатною грушею, свіжим інжиром та авокадо)
| 60/60/40
|
| Пипірана (овочевий салат з помідорів, солодким перцем, цибулею, огірками, оливками та козячим сиром)
| 50/50/50/50/40
|
| Гарячі закуски
|
|
| Креветки Піль-Піль (тигрові креветки, оливкова олія, часник, перець "Піль-Піль")
| 120/30
|
| Пульпо Гальєго (восьминіг, відварений в ароматному бульйоні, подається з молодою картоплею та запеченою паприкою)
| 120/60/20
|
| Морські грібінці "Вієрас" в легкому овочевому соусі з вершками та червоною ікрою
| 100/20/10
|
| Морсилья Де Бургос (традиційна іспанська кровяна ковбаса, подається з яйцем "пашот", грінками, рукколою, беконом)
| 150/50
|
| Качина печінка по-Малагському з соусом Фрамбуеса з малини
| 100/20
|
| Крокети з хамоном (подаються з соусом "Айолі")
| 150/20
|
| Перчики Де Падрон (зелені іспанські перчики, обсмажені на оливковій олії з морською сіллю)
|
|
| Пататас Бравас (обсмажені часточки картоплі з соусом "Айолі"
| 150/20
|
| Пончики з тріскою Бакаляо (подаються з соусом тар-тар)
| 150/30
|
| Супи
|
|
| Сопа Каталана (традиційний гарячий суп з локшиною, томатами та фрикадельками)
|
|
| Пучеро (суп із яловичини з шинкою, ковбасою, кльоцками, петрушкою і часником)
|
|
| Олла Подріда (суп з бараниною, телячим стегном та хвостами, шинкою, копченою ковбасою, горохом та овочами)
|
|
| Сопа де Ахо (суп з хамоном, перцем пікільо та часником, подається з вареним яйцем та тостами)
| 250/40/20
|
| Сопа Де Капуччино (крем-суп з гарбуза з хрустами з хамону)
| 200/30
|
| Гаспачо (традиційний холодний томатний суп зі свіжими огірками, болгарським перцем, маслинами та спеціями)
|
|
| Другі (основні) страви
|
|
| Дорада запечена в морській солі
|
|
| Сибас запечений в морській солі
|
|
| Сальмон Кон Еспінакас (філе лосося з соусом із шпината та смаженими креветками)
| 200/20/30
|
| Ескабесе із сардини (маринова сардина в оливковій олії з часниковим сосусом, чілі та лимонним соком)
| 200/30/30
|
| Тріска з шматочками хамона та сочевицею
|
|
| Морський гребінець запечений у власній раковині
|
|
| Макрель на грилі
|
|
| Крабове "Албондінас" (ніжні котлети з мяса краба та креветок з гарніром з молодої спаржі)
| 200/50
|
| Камбала "Сальса верде" в традиційному зеленому соусі
| 250/50
|
| Соломільо де Тернера (яловича вирізка, смажена з беконом та чіабаттою)
|
|
| Рабо де Торо (бичачі хвости, тушковані з вином та прянощами)
|
|
| Телятина по-Андалузькому (запечене теляче філе з соусом із сиру "Вальдеон", вершків та білих грибів)
| 250/50
|
| Баранина з зеленою квасолею (обсмажена на оливковій олії з хамоном, перцем Чілі, тимяном та спеціями)
| 250/50
|
| Пойо Алмендрон (куряче філе, фаршироване сиром "Валдеон", в пластівцях мигдалю з персиковим соусом, подається з рисом припущеним)
| 150/70/30
|
| Пато Конфіт (качина ніжка з картоплею та соусом із бекона та часника)
| 200/30
|
| Качина грудка по-Каталонському (зі шпинатом, цикорієм та імбирно-медовим соусом)
| 200/30/20/20
|
| Арроз Негро (паелья з морепродуктами та чорнилами каракатиці, подається з соусом "Айолі"
|
|
| Валенська паелья (з кроликом, качкою, свининою та куркою)
|
|
| Паелья по-селянському (з чорною квасолею, хамоном та прянощами)
|
|
| Паелья кон Вердуре (з горошком, болгарським перцем, томатами, часником, морквою, цибулею та брокколі)
|
|
| Тагліателлі з білими грибами та вершковим соусом
|
|
| Гарніри
|
|
| Картопляне пюре
|
|
| Картопля "фрі"
|
|
| Рис з овочами
|
|
| Овочі гриль
|
|
| Овочевий мікс (брокколі, перець, картопля, шампіньйони, горіхи)
| 50/50/100/60/30
|
| Десерти
|
|
| Кассата з вишнею (домашнє морозиво з цукатами, смаженим мингдалем та вишнею)
| 100/20
|
| Сорбет лимон-лайм
|
|
| Сорбет полуниця-малина
|
|
| Сорбет манго
|
|
| Свіжа полуниця "Фламбе" з куантро та соусом "Креме де Лече"
| 100/30
|
| Фруктовий салат з текілою (полуниця, манго, апельсин, виноград, ананас, груша, ківі, грейпфрут)
|
|
| Пастель де Манзана (теплий яблучний пиріг з карамеллю та ванільним соусом)
| 150/30
|
| Сієрра де Чоколате з тимяном, чорницею та карамельною шкуринкою
|
|
| Тарта Де Сантьяго (мигдальний торт з кулькою ванільного морозива)
| 150/50
|
| Торрета з козячого сира з малиновим соусом
|
|
| Печиво святої Інгесси (хрустке анісове печиво)
|
|
| Туррони асорті (асорті іспанської нуги: з мигдалем, фруктами, три трюфеля, віскі)
|
|
| Холодні напої
|
| Свіжоприготовані соки
| |
| Яблучний
|
|
| Моркв'яний
|
|
| Грейпфрутовий
|
|
| Апельсиновий
|
|
| Лимонний
|
|
| Гарячі напої
|
| Кава
|
| Еспресо
|
|
| Еспресо ристрето
|
|
| Еспресо без кофеїну
|
|
| Еспресо Макьято
|
|
| Американо
|
|
| Капучино
|
|
| Латте
|
|
| Айріш-кава
|
|
| Фрапе
|
|
| Чай
|
| Чай чорний
|
|
| Чай чорний з бергамотом
|
|
| Чай зелений
|
|
| Чай зелений з жасміном
|
|
| Чай трав'яний
|
|
| Чай мятний
|
|
| Чай фруктовий
|
|
| Безалкогольні напої
|
| Мінеральна вода
|
| Евіан
|
|
| Сан Бенедетто газ
|
|
| Сан Бенедетто б.газ
|
|
| Моршинська газ.
|
|
| Моршинська б.газ
|
|
| Соки
|
| Апельсиновий
|
|
| Персиковий
|
|
| Яблучний
|
|
| Вишневий
|
|
| Грейпфрутовий
|
|
| Виноградний
|
|
| Мультивітамін
|
|
| Ананасовий
|
|
| Томатний
|
|
| Алкогольні напої
|
Горілка
|
Горілка "Немиров" особлива
| 500/ 50
|
Горілка "Хортиця" платинум
| 500/ 50
|
Горілка "Грей Гуз"
| 500/ 50
|
Горілка "Кауффман"
| 500/ 50
|
Ром, джин
|
Беффітер
| 1000/50
|
Бакарді вайт
| 1000/50
|
Бакарді блек
| 1000/50
|
Віскі
|
"Ред Лейбл"
| 500/ 50
|
"Блек Лейбл"
| 500/ 50
|
"Джек Деніалз"
| 500/ 50
|
Коньяк
|
"Хеннесі" VS
| 500/ 50
|
"Хеннесі" VSOP
| 500/ 50
|
Крим Коктебель
| 500/ 50
|
Закарпатський
|
|
Лікери
|
Малібу
| 750/ 50
|
Бейліс
| 1000/ 50
|
Самбука
| 1000/ 50
|
Калуа
| 700/ 50
|
Текіла
|
Сієра срібна
| 1000/ 50
|
Сіеєра золота
| 1000/ 50
|
Настоянки
|
Кампарі
| 700/ 50
|
Бехеровка
| 700/ 50
|
Рамазотті
| 700/ 50
|
Вина
|
Вина Іспанії
|
Антоніо Барбадільо біле сухе
| 750 / 100
|
Торес Сан Валентин - Каталунія біле сухе
| 750 / 100
|
Вальвьєхо - Тієрра де Кастилья біле сухе
| 750 / 100
|
Маестранте Семі - Дульче біле напівсолодке
| 750 / 100
|
Барбадільо Секо червоне сухе
| 750 / 100
|
Інес де Монклуа - Сомонтано червоне сухе
| 750 / 100
|
Монастеріо дель Пуейо - Сомонтано червоне сухе
| 750 / 100
|
Монте Клавіхо - Ріоха червоне сухе
| 750 / 100
|
Торес Коронас Крианса - Каталунія червоне напівсолодке
| 750 / 100
|
Барбаділіо Семідульче червоне напівсолодке
| 750 / 100
|
Вина Франції
|
Шардоне Луї Ешенауер біле сухе
| 750 / 100
|
Божолє Бургунд червоне сухе
| 750 / 100
|
Монте Россо червоне напівсолодке
| 750 / 100
|
Вина Грузія
|
Цинандалі біле сухе
| 750 / 100
|
Алазанська долина біле напівсолодке
| 750 / 100
|
Алазанська долина червоне напівсолодке
| 750 / 100
|
Сапераві червоне сухе
| 750 / 100
|
Піросмані н\сухе червоне
| 750 / 100
|
Кінзмараулі червоне напівсолодке
| 750 / 100
|
Вина Чилі
|
Савіньйон біле сухе
| 750 / 100
|
Шардоне біле сухе
| 750 / 100
|
Мерло червоне сухе
| 750 / 100
|
Вина України
|
Вина столові сухі
| |
Ркаіртелі Коктебель біле
| 750 / 100
|
Шардоне Коктебель біле
| 750 / 100
|
Піно - Блан Коктебель біле
| 750 / 100
|
Мерло Коктебель червоне
| 750 / 100
|
Каберне Коктебель червоне
| 750 / 100
|
Піно - Фран Коктебель червоне
| 750 / 100
|
Портвейн Адміральський білий
| 750 / 100
|
Портвейн Адміральський червоний
| 750 / 100
|
Вина напівсолодкі
| |
Совіньйон Коктебель
| 750 / 100
|
Мускат Коктебель
| 750 / 100
|
Шампанське
|
Моет і Шандон Дом Периньон
|
|
Моет і Шандон Брют
|
|
"Советское", напівсолодке
|
|
"Крим" Брют, біле
|
|
"Крим" червоне напівсолодке
|
|
Коктейлі
|
Лонг
|
|
Бетон
|
|
Джин тонік
|
|
Віскі кола
|
|
Кровава Мері
|
|
Лонг айленд айс ті
|
|
Мохіто
|
|
Піна Колада
|
|
Маргарита
|
|
Глінтвейн
|
|
Грог
|
|
Шот
|
|
Б-52
|
|
Зелений мексиканець
|
|
Іспанський прапор
|
|
Цунамі
|
|
Безалкогольні коктейлі
|
Айс-ті
|
|
Мохіто б/а
|
|
Невинна Мері
|
|
Молочний котейль
|
|
Пиво
|
Розливне пиво
| |
Стелла Артуа світле 0,3
|
|
Стелла Артуа світле 0,5
|
|
Чернигівське світле 0,3
|
|
Чернігівське світле 0,5
|
|
Чернігівське біле 0,3
|
|
Чернігівське біле 0,5
|
|
Пиво в пляшках
| |
Варштайнер б/а
|
|
Хугарден
|
|
Лефф
|
|
Корона
|
|
| | | |