Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Приклад меню ресторану іспанської кухні

  Найменування страв і напоїв Вихід, г
  Фірмові страви  
  Севіче (шматочки лосося в маринаді з імбиря, табаско, соєвого соуса та часника та кунжутного масла) 70/50/10
  Мус з курячої печінки з карамелізованим іспанським беконом 100/20
  Суп "Фабада Астуріана" (густа мясна юшка з білою квасолею та традиційними іспанськими копченостями)
  Ель-дорадо (філе "Дорадо", запечене зі шпинатом та грибами, подається з соусом з перетертих томатів та оливкового масла) 250/50/30
  Пьєрна де Кочинільо (ніжка молодого поросяти, запечена в середземноморських травах) 300/80/60
  Паелья Маринера (рис з кальмарами, мідіями, тигровими креветками та соусом Айолі) 300/50
  Крема Каталана (ванільний крем, настоянний на лимонній цедрі з карамельною кіркою) 130/20
  Холодні закуски  
  Ройос де Сальмон (рулети з лосося з овочами, раковими шийками, крабами та червоною ікрою) 260/40
  Карпаччо "Дует" (з лосося та бранзино, з мясом краба, креветками та міксом салатів)
  Кальмари а ля Романа з лимонним соусом "Аліолі" 100/20
  Перець "Пікійо", фарширований морепродуктами (креветки, крабове мясо, мідії, каракатиця, томати, перець, цибуля) 120/30
  Асорті крупних маслин та оливок із сонячної Греції 150/5
  Асорті іспанських мясних делікатесів (хамон Іберіко, вялена яловичина, ковбаски Сальчичон та Чорізо) 50/50/100
  Тапас "Піджарка з Чорісо" (свинні гострі ковбаски) 50/50/50
  Карпаччо "Тернера" (тонко нарізане філе з яловичини з листями салата, сиром Манчего та селерою) 130/20
  Табла Де Пескадос (асорті з іспанських сирів) 200/30
  Пінчос-асорті (традиційні легкі закуски з лососем, хамоном, томатами канкасе) 25/25/25
  Енсалада Де Маріскос (мікс-салат з дарами моря та свіжими овочами, заправлені соусом Бальзамік) 70/70/50/40/20
  Енсалада кон Сентойо (салат з мясом краба, овочами, кокосовим молоком та пластівцями боніто) 200/25/25/5
  Енсалада кон Атун (червоний тунець, мясо краба, мікс-салат, кунжут, медово-апельсиновий соус) 50/30/30/5/10
  Гамбас Аумадас (салат з копченими креветками, вугрем та молодими овочами, приправлений ароматною заправкою з хріном) 50/50/30/20
  Енсалада Мікста (тунець, томати, біла спаржа, салат-латук, перепелині яйця) 50/30/30/20
  Енсалада Де Пойо Ахумадо (салат з копченого курча, авокадо, томатами та грейпфрутом) 70/40/30/30
  Енсалада Де Валдеон (салат з обсмаженого філе яловичини, сира Валдеон, томатів Черрі, перепелиних яєць, авокадо, хамона) 70/25/20/30/25
  Енсалада де Торо (куряче філе-гриль з маринованими овочами, артишоками, запеченим перцем та листями салата) 70/50/40/20/10
  Енсалада Де Вердурас ( салат з печених баклажанів, перця, картоплі, квасолі, заправкою з оливкового масла з ароматом білих труфелів) 50/50/50/50/40
  Енсалада Кон Кесо (салат зі шпинату та обсмаженого сира з медово-гірчичним соусом) 40/60/20
  Руккола кон Кумато (з авокадо та соусом "Бальзамік") 50/50/20
  Пера кон Іго (салат з карамельною мускатною грушею, свіжим інжиром та авокадо) 60/60/40
  Пипірана (овочевий салат з помідорів, солодким перцем, цибулею, огірками, оливками та козячим сиром) 50/50/50/50/40
  Гарячі закуски  
  Креветки Піль-Піль (тигрові креветки, оливкова олія, часник, перець "Піль-Піль") 120/30
  Пульпо Гальєго (восьминіг, відварений в ароматному бульйоні, подається з молодою картоплею та запеченою паприкою) 120/60/20
  Морські грібінці "Вієрас" в легкому овочевому соусі з вершками та червоною ікрою 100/20/10
  Морсилья Де Бургос (традиційна іспанська кровяна ковбаса, подається з яйцем "пашот", грінками, рукколою, беконом) 150/50
  Качина печінка по-Малагському з соусом Фрамбуеса з малини 100/20
  Крокети з хамоном (подаються з соусом "Айолі") 150/20
  Перчики Де Падрон (зелені іспанські перчики, обсмажені на оливковій олії з морською сіллю)
  Пататас Бравас (обсмажені часточки картоплі з соусом "Айолі" 150/20
  Пончики з тріскою Бакаляо (подаються з соусом тар-тар) 150/30
  Супи  
  Сопа Каталана (традиційний гарячий суп з локшиною, томатами та фрикадельками)
  Пучеро (суп із яловичини з шинкою, ковбасою, кльоцками, петрушкою і часником)
  Олла Подріда (суп з бараниною, телячим стегном та хвостами, шинкою, копченою ковбасою, горохом та овочами)
  Сопа де Ахо (суп з хамоном, перцем пікільо та часником, подається з вареним яйцем та тостами) 250/40/20
  Сопа Де Капуччино (крем-суп з гарбуза з хрустами з хамону) 200/30
  Гаспачо (традиційний холодний томатний суп зі свіжими огірками, болгарським перцем, маслинами та спеціями)
  Другі (основні) страви  
  Дорада запечена в морській солі
  Сибас запечений в морській солі
  Сальмон Кон Еспінакас (філе лосося з соусом із шпината та смаженими креветками) 200/20/30
  Ескабесе із сардини (маринова сардина в оливковій олії з часниковим сосусом, чілі та лимонним соком) 200/30/30
  Тріска з шматочками хамона та сочевицею
  Морський гребінець запечений у власній раковині
  Макрель на грилі
  Крабове "Албондінас" (ніжні котлети з мяса краба та креветок з гарніром з молодої спаржі) 200/50
  Камбала "Сальса верде" в традиційному зеленому соусі 250/50
  Соломільо де Тернера (яловича вирізка, смажена з беконом та чіабаттою)
  Рабо де Торо (бичачі хвости, тушковані з вином та прянощами)
  Телятина по-Андалузькому (запечене теляче філе з соусом із сиру "Вальдеон", вершків та білих грибів) 250/50
  Баранина з зеленою квасолею (обсмажена на оливковій олії з хамоном, перцем Чілі, тимяном та спеціями) 250/50
  Пойо Алмендрон (куряче філе, фаршироване сиром "Валдеон", в пластівцях мигдалю з персиковим соусом, подається з рисом припущеним) 150/70/30
  Пато Конфіт (качина ніжка з картоплею та соусом із бекона та часника) 200/30
  Качина грудка по-Каталонському (зі шпинатом, цикорієм та імбирно-медовим соусом) 200/30/20/20
  Арроз Негро (паелья з морепродуктами та чорнилами каракатиці, подається з соусом "Айолі"
  Валенська паелья (з кроликом, качкою, свининою та куркою)
  Паелья по-селянському (з чорною квасолею, хамоном та прянощами)
  Паелья кон Вердуре (з горошком, болгарським перцем, томатами, часником, морквою, цибулею та брокколі)
  Тагліателлі з білими грибами та вершковим соусом
  Гарніри  
  Картопляне пюре
  Картопля "фрі"
  Рис з овочами
  Овочі гриль
  Овочевий мікс (брокколі, перець, картопля, шампіньйони, горіхи) 50/50/100/60/30
  Десерти  
  Кассата з вишнею (домашнє морозиво з цукатами, смаженим мингдалем та вишнею) 100/20
  Сорбет лимон-лайм
  Сорбет полуниця-малина
  Сорбет манго
  Свіжа полуниця "Фламбе" з куантро та соусом "Креме де Лече" 100/30
  Фруктовий салат з текілою (полуниця, манго, апельсин, виноград, ананас, груша, ківі, грейпфрут)
  Пастель де Манзана (теплий яблучний пиріг з карамеллю та ванільним соусом) 150/30
  Сієрра де Чоколате з тимяном, чорницею та карамельною шкуринкою
  Тарта Де Сантьяго (мигдальний торт з кулькою ванільного морозива) 150/50
  Торрета з козячого сира з малиновим соусом
  Печиво святої Інгесси (хрустке анісове печиво)
  Туррони асорті (асорті іспанської нуги: з мигдалем, фруктами, три трюфеля, віскі)
  Холодні напої
  Свіжоприготовані соки  
  Яблучний
  Моркв'яний
  Грейпфрутовий
  Апельсиновий
  Лимонний
  Гарячі напої
  Кава
  Еспресо
  Еспресо ристрето
  Еспресо без кофеїну
  Еспресо Макьято
  Американо
  Капучино
  Латте
  Айріш-кава
  Фрапе
  Чай
  Чай чорний
  Чай чорний з бергамотом
  Чай зелений
  Чай зелений з жасміном
  Чай трав'яний
  Чай мятний
  Чай фруктовий
  Безалкогольні напої
  Мінеральна вода
  Евіан
  Сан Бенедетто газ
  Сан Бенедетто б.газ
  Моршинська газ.
  Моршинська б.газ
  Соки
  Апельсиновий
  Персиковий
  Яблучний
  Вишневий
  Грейпфрутовий
  Виноградний
  Мультивітамін
  Ананасовий
  Томатний
  Алкогольні напої
Горілка
Горілка "Немиров" особлива 500/ 50
Горілка "Хортиця" платинум 500/ 50
Горілка "Грей Гуз" 500/ 50
Горілка "Кауффман" 500/ 50
Ром, джин
Беффітер 1000/50
Бакарді вайт 1000/50
Бакарді блек 1000/50
Віскі
"Ред Лейбл" 500/ 50
"Блек Лейбл" 500/ 50
"Джек Деніалз" 500/ 50
Коньяк
"Хеннесі" VS 500/ 50
"Хеннесі" VSOP 500/ 50
Крим Коктебель 500/ 50
Закарпатський  
Лікери
Малібу 750/ 50
Бейліс 1000/ 50
Самбука 1000/ 50
Калуа 700/ 50
Текіла
Сієра срібна 1000/ 50
Сіеєра золота 1000/ 50
Настоянки
Кампарі 700/ 50
Бехеровка 700/ 50
Рамазотті 700/ 50
Вина
Вина Іспанії
Антоніо Барбадільо біле сухе 750 / 100
Торес Сан Валентин - Каталунія біле сухе 750 / 100
Вальвьєхо - Тієрра де Кастилья біле сухе 750 / 100
Маестранте Семі - Дульче біле напівсолодке 750 / 100
Барбадільо Секо червоне сухе 750 / 100
Інес де Монклуа - Сомонтано червоне сухе 750 / 100
Монастеріо дель Пуейо - Сомонтано червоне сухе 750 / 100
Монте Клавіхо - Ріоха червоне сухе 750 / 100
Торес Коронас Крианса - Каталунія червоне напівсолодке 750 / 100
Барбаділіо Семідульче червоне напівсолодке 750 / 100
Вина Франції
Шардоне Луї Ешенауер біле сухе 750 / 100
Божолє Бургунд червоне сухе 750 / 100
Монте Россо червоне напівсолодке 750 / 100
Вина Грузія
Цинандалі біле сухе 750 / 100
Алазанська долина біле напівсолодке 750 / 100
Алазанська долина червоне напівсолодке 750 / 100
Сапераві червоне сухе 750 / 100
Піросмані н\сухе червоне 750 / 100
Кінзмараулі червоне напівсолодке 750 / 100
Вина Чилі
Савіньйон біле сухе 750 / 100
Шардоне біле сухе 750 / 100
Мерло червоне сухе 750 / 100
Вина України
Вина столові сухі  
Ркаіртелі Коктебель біле 750 / 100
Шардоне Коктебель біле 750 / 100
Піно - Блан Коктебель біле 750 / 100
Мерло Коктебель червоне 750 / 100
Каберне Коктебель червоне 750 / 100
Піно - Фран Коктебель червоне 750 / 100
Портвейн Адміральський білий 750 / 100
Портвейн Адміральський червоний 750 / 100
Вина напівсолодкі  
Совіньйон Коктебель 750 / 100
Мускат Коктебель 750 / 100
Шампанське
Моет і Шандон Дом Периньон
Моет і Шандон Брют
"Советское", напівсолодке
"Крим" Брют, біле
"Крим" червоне напівсолодке
Коктейлі
Лонг  
Бетон
Джин тонік
Віскі кола
Кровава Мері
Лонг айленд айс ті
Мохіто
Піна Колада
Маргарита
Глінтвейн
Грог
Шот  
Б-52
Зелений мексиканець
Іспанський прапор
Цунамі
Безалкогольні коктейлі
Айс-ті
Мохіто б/а
Невинна Мері
Молочний котейль
Пиво
Розливне пиво  
Стелла Артуа світле 0,3
Стелла Артуа світле 0,5
Чернигівське світле 0,3
Чернігівське світле 0,5
Чернігівське біле 0,3
Чернігівське біле 0,5
Пиво в пляшках  
Варштайнер б/а
Хугарден
Лефф
Корона
       


Читайте також:

  1. Абсолютні синоніми (наприклад, власне мовні й запозичені) в одному тексті ділового стилю вживати не рекомендується.
  2. Алгоритм однофакторного дисперсійного аналізу за Фішером. Приклад
  3. Аналіз структури та динаміки необоротних активів за даними Ф№1 «Баланс» (на прикладі ВАТ «Горизонт»)
  4. Базові та прикладні класифікації
  5. В процесі читання виділіть маркером або підкресліть приклади дії променів на живі організми.
  6. В чому полягає явище тунелювання через потенціальний бар’єр, наведіть приклади.
  7. Визначення і приклади
  8. ВПРАВА 11. Ознайомтеся з фрагментами наукових текстів, знайдіть приклади для характеристики синтаксичних особливостей викладу інформації українською мовою.
  9. Врахування витраті втрат електроенергії. Приклад складання електробалансу.
  10. Головною метою наукової діяльності в системі вищої освіти повинен стати розвиток фундаментальних та приклад­них досліджень.
  11. Дайте характеристику атмосфери ресторану.
  12. Декоративно-прикладне мистецтво та центри народних промислів




Переглядів: 995

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
МЕНЮ БЕНКЕТУ–ОБІДУ НА ЧЕСТЬ ГОЛОВИ ДЕРЖАВИ | Додаток А 10

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.