Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Приклади меню для тематичних шведських столів

Назва Меню Напої
Екзотичний (східний) шведський стіл Огірковий салат «Райта» Салат з помідорів з м’ятою Суші Весняні рулади Арахісовий соус Маринована курка з кунжутом Смажений рис Екзотична печеня Кокосове бланманже з соусом з манго Морквяна халва   Аперитив: Сінгапурський слінг або джин з тоніком або тропічний коктейль (без алкоголю) До їжі: Пиво, міцне біле вино (сухе токайське, пряне ельзаське, бургундське); червоне вино (Бордо), тропічні фруктові соки До кави мокко: Сливовиця, рисове вино, мао-тай (китайська горілка)
Зелений шведський стіл Королівські креветки зі шпинатом Спаржа з бринзою у листковому тісті Пінний суп з кервелем Заливне з проколі з копченою грудинкою індички Соус з авокадо з базиліком Філе з зеленню у цибулі пореї Зелений картопляний салат Кисло-солодкий салат зі шпинату Мариновані ківі з безе Піна з авокадо і лаймів Аперитив: Коктейль з лікеру ківі, лимонного соку і мінеральної води або шампанське з кружальцем ківі До їжі: Легке біле вино (Шаблі) До кави мокко: Зелені лікери: з ківі, м’яти, бенедиктин
Рибний шведський стіл Весняний салат з копченою лососиною Тімбали із лососини з кремом із авокадо Штрудель з морський продуктів Делікатесний буйабассе Песто Крем з часнику з шафраном «Равлики» з оселедцю з піною з редису Маринована камбала із солодким перцем Полуниця з сиропом із ревеню Пиріг з марципанової маси з черешнею Аперитив: Крюшон з білого сухого вина, шампанського і мінеральної води з лимоном До їжі: Сухе міцне біле (Шаблі, Рислінг) або рожеве вино (Роз д’Анжу) До кави мокко: Лікер (Амаретто), коньяк
Середземноморський шведський стіл Хліб з оливками Смажений солодкий перець кабачки цуккіні запечені гріль Маринована бринза моцарела Салат з пшеничною крупою і продуктами моря Телятина у виноградних листях Зелений соус з тунцем Маринована цибуля порей Салат з локшиною Крем з сиру «Рікотта» з динею та фісташками Фруктовий салат в карамелі Аперитив: Кампарі з содовою і апельсиновим соком або Кюрасо блю з тоніком або безалкогольний коктейль До їжі: Білі легкі вина (Фраскатті), червоні вина (К’янті), рожеві вина (Мат’є Роз), мінеральна вода , соки До кави мокко: Абсент, граппа
Вегетаріанський шведський стіл Суп-пюре з гарбуза Блюдо з салатами різних видів Вінегрет з горіхами Легкий густий соус з травами Грецький пиріг Рулади з баклажанів з поленою Запечені гриби Фарширований кабачок ціккіні Фламме (пиріг) з горіхами та виноградом Крем з сиру маскарпоне і брусниці з шоколадом Сливи у портвейні з коричним кремом Аперитив: Херес Фіно, айвовий або яблучний сік До їжі: Пиво, червоне терпке вино (Божоле), мінеральна вода, сокі До кави мокко: Лікер (вишневий, червоносмородиновий), настоянка, фруктова горілка
Десертний шведський стіл Блюдо з сиром Горіховий саварен з фруктами Мариновані ківі з безе Апельсинове желе Шоколадна піна Винний крем з грецькими горіхами Пікантні профітролі Літній пудинг Аперитив: Крюшон з шампанського мінеральної води, фруктові соки До їжі: Десертні білі та червоні вина, мускатне шампанське До кави мокко: Лікер (вишневий)


Читайте також:

  1. Аналіз розв’язків спряжених економіко-математичних задач
  2. В процесі читання виділіть маркером або підкресліть приклади дії променів на живі організми.
  3. В чому полягає явище тунелювання через потенціальний бар’єр, наведіть приклади.
  4. Визначення і приклади
  5. Використання математичних методів у дослідженнях
  6. Вимоги до математичних моделей
  7. ВПРАВА 11. Ознайомтеся з фрагментами наукових текстів, знайдіть приклади для характеристики синтаксичних особливостей викладу інформації українською мовою.
  8. Деякі приклади застосування ППП
  9. Загальне формулювання і приклади задач лінійного програмування
  10. Загальні методи кодування і декодування систематичних блокових лінійних кодів
  11. Застосування генетико - математичних методів у тваринництві
  12. Конст-правовий звичай як джерело конст права в ЗК,поняття та ознаки,приклади.




Переглядів: 599

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Меню денного раціону по типу «шведський стіл» у санаторії | Додаток А 13

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.009 сек.