Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Додаток А 13

Приклад рум сервіс – меню готелю 5*

Комплексні сніданки
Континентальний сніданок: · корзинка випічки з шоколадними круасанами та круасанами без начинки, булочками Даніш і білим або житнім тостом, · джем, варення, мармелад або мед, · свіжозварена кава або чай, або гарячий шоколад)
Американський сніданок: · нарізка сезонних свіжих фруктів; · 2 домашні яйця з беконом або ковбасками зі свинини, або копченою шинкою, картопля, запечені помідори, білий або житній тост; · джем, варення, мармелад або мед.
Сніданок з ікрою та шампанським: · екзотичні свіжі фрукти на льоду з малиновим і манговим соусами; · 100 г червоної ікри і пляшка шампанського Moet & Chandon; · млинці, сметана з яйцями, червона цибуля і петрушка; · вершкова яєчня-бовтанка з копченим лососем, зеленою цибулею і житнім тостом; · свіжозварена кава або чай, або гарячий шоколад.
Інші страви сніданків
Холодні або гарячі пластівці і каші
Швейцарські бісер мюслі, кукурудзяні пластівці, ухі мюслі або вівсяна каша з гарячим молоком
Молочна продукція
Натуральний або фруктовий йогурт
Гарячі страви
Французький тост з ягідним компотом і збитими вершками
2 домашні яйця з беконом або ковбасками зі свинини, або копченою шинкою
Омлет з шинкою і сиром або грибами і травами
Фрітата з яєчних білків з грибами, помідорами чері, копченим лососем і свіжою кінзою
Яйця Бенедикт в стилі Харків-Палас: яйця-пашот, копчений лосось, гриби і трюфельний голандський соус
Стейк з яловичини, смажені яйця, гриби, картопля, запечені помідори, білий або житній тост
Свіжі соки в асортименті
Соки у пакетах в асортименті
Асортимент ранкової свіжої випічки (хлібо-булочний кувер)
Меню а ля карт
Холодні закуски
Сендвічі і бургери
Тост-сендвіч з шинкою і сиром
Харків Палас Клаб-сендвіч
Сандвіч по-селянськи з багета з ковбаскою
Бюргер з яловичиною Ангус
Барбекю бургер
Асортимент українських солониховочів
Українська мясна нарізка
Тарілка копченої риби
Креветки з пряним коктейльним соусом
Тарілка сирної нарізки, подається з крекерами і сухофруктами
Салати
Салат з помідорів і огірків з міксом зелені та з Вашою улюбленою заправкою (бальзамічний, соєвий, імбирний соуси і заправка-вінегрет, французька гірчиця або сметана з кропом)
Салат Цезар (листя салату ромен, бекон, крутони і тертий сир пармезан з додаванням курки зі східними спеціями або креветок тандурі, або копченого лосося)
Салат Капрезе (італійський сир моцарелла, стиглі домашні помідори. Базилік, оливкова олія першого віджиму)
Супи
Український борщ зі сметаною
Чорноморський рибний суп
Крем-суп з лісових грибів з крутонами з житнього хліба
Сочевичний суп з картоплею і сосисками
Основні страви
Котлета по-київськи
Відбивна зі свинини з вершковим соусом із лісових грибів
Філе яловичини з соусом із зеленим зерновим перцем, зі смаженою картоплею по-селянськи і сезонними овочами
Філе лосося, картопляне пюре, шпинат і лимонне масло з чилі
Королівські креветки в крусті, картопля фрі, салат із злені і соус тартар
Деруни – картопляні фріттери, подаються з копченою рибою або ковбаскою зі свинини
Вареники з картоплеюі грибами
Вареники з м’ясом і цибулею
Паста і піца
Макарони спагеті або пенне з соусами Болон’єзе, Неаполітано, Карбонара або Марінара
Піца Маргарита
Піца Прошуто Фунгі
Піца ТонноЧіполла
Піца Гаваї

 

Десерти
Торт «Чорний ліс»
Віденський торт «Захер»
Безе з морозивом і збитими вершками
Вареники з вишнями і сметаною
Вареники з полуницею і сметаною
Ванільне, шоколадне і полуничне морозиво
Лимонний сорбет
Топінги до морозива: шоколадний соус, полуничний джем, збиті вершки
Свіжі соки в асортименті
Гарячі напої
Рістретто
Еспрессо
Еспрессо з молоком
Капуччіно
Латте
Фрапуччіно
Молоко
Чай заварний
Гарячий шоколад

 



Читайте також:

  1. ДОДАТОК
  2. Додаток
  3. ДОДАТОК
  4. Додаток
  5. Додаток
  6. Додаток
  7. Додаток
  8. Додаток
  9. Додаток
  10. Додаток
  11. ДОДАТОК
  12. Додаток 1




Переглядів: 377

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Приклади меню для тематичних шведських столів | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.