Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Анотація

Анотація призначена для ознайомлення зі змістом курсової роботи. Вона має бути стислою, інформативною і вміщувати відомості про обсяг курсової роботи (кількість сторінок, таблиць, рисунків, літературних джерел);

Наприклад, курсова робота складається з 3 розділів, виконана на 60 сторінках,9 таблиць, списку літературних джерел з 22 найменувань.

Вказують також мету курсової роботи, об’єкт розроблення; заходи з вирішення поставленої мети; стислий зміст курсової роботи, основні технологічні, техніко-експлуатаційні характеристики та показники; перелік ключових слів.

Об’єкт розроблення – це процес, обраний для вивчення. Наприклад, об'єкт дослідження - технологія зберігання сушеної картоплі.

Ключові слова – визначальні для розкриття суті роботи. Їх перелік (від 5 до 15 слів і словосполучень) вміщують після тексту анотації.

Обсяг анотації – до одної сторінки. Приклад анотації наведено у дод. 6.

Зміст

Зміст розташовують після анотації, починаючи з нової сторінки.

До змісту включають: вступ, послідовно наведені назви всіх розділів, список використаних джерел, номери сторінок, що містять початок матеріалу відповідного розділу чи підрозділу.

Назви розділів подаються великими літерами. Розділи, на яких розташовані вступ і список використаних джерел не нумеруються, всі інші розділи мають наскрізну нумерацію.

Вступ

У вступі коротко описують сучасний стан галузі, шляхи її подальшого розвитку, роль даного виду продукції в консервному виробництві, її харчову та дієтичні цінність, актуальність теми курсової роботи. Обов’язковим є посилання на сучасні наукові джерела. Їх наводять у кінці кожного абзацу, вказуючи порядковий номер вибраних джерел в квадратних дужках.

Технологічна частина

Вимоги до сировини та допоміжних матеріалів

У цьому розділі вказують номер і назву чинного державного стандарту на заданий вид плодоовочевої сировини, що надходить на зберігання до плодо- чи овочесховища, наводять основні показники її якості, а саме вимоги і норми, вказані у розділі «ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ».

Описують способи транспортування сировини (транспорт, тара із зазначенням маси нетто, безтарна доставка), наводять вимоги до її приймання (методи визначення кількості і якості сировини за органолептичними, технохімічними і хімічними показниками).


Читайте також:

  1. АНОТАЦІЯ
  2. Анотація
  3. Анотація
  4. АНОТАЦІЯ
  5. АНОТАЦІЯ
  6. АНОТАЦІЯ
  7. Анотація
  8. Анотація опрацьованих наукових публікацій
  9. Анотація теми
  10. Анотація теми
  11. Лекція 2: Програмна анотація




Переглядів: 623

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Оформлення розрахунково-пояснювальної записки | Аналіз вибраного способу зберігання сировини

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.013 сек.