У цьому підрозділі проводять аналіз можливих способів зберігання плодоовочевої продукції. Навести класифікацію існуючих видів сховищ за способом зберігання сировини, описати види тари, які застосовуються для зберігання плодів та овочів, дати характеристику способів вентиляції сховищ.
Вказати переваги і недоліки заданого способу зберігання.
Опис технологічних умов зберігання
Користуючись нормативними документам − стандартами, а також довідниками, підручниками, посібниками, описати рекомендовані умови зберігання заданого виду плодоовочевої сировини.
Технологічні розрахунки
Користуючись додатком 7 складають графік надходження сировини (період завантаження сховища тією чи іншою сировиною).
Приклад такого графіка наведено у табл. 1. Період надходження свіжої сировини показано прямою лінією.