Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Exercise 3

Complete the table by giving five more examples for each category:

Types of food
Fruit oranges          
Berries blackberry          
Vegetables carrots          
Legumes beans          
Cereals oats          
Dairy products milk          
Meat beef          
Poultry chicken          
Nuts almond          
Spices / herbs rosemary          
Fish salmon          
Shellfish lobster          
Pasta noodles          
Fats olive oil          

 

Exercise 4

Match the word with the definition.

a) pasta 1. domestic birds
b) cereal 2. sorts of substance, nutmeg, cinnamon, etc used to flavour food
c) spice 3. any kind of grain used for food
d) dairy products 4. paste prepared from flour, eggs and water mixed and dried
e) poultry 5. flesh of animals and birds hunted for food
f) game 6. piece of bread or biscuit baked hard and crisp
g) ham 7. salted herring, dried or smoked
h) kipper 8. upper part of a pig’s leg, salted and dried or smoked
i) rusk 9. a general term for anything that people eat
j) food 10. milk, cheese, cream etc

 

Exercise 5

Group the words below under the following headings.


1. Cereals

2. Seafood

3. Poultry

4. Dairy products

5. Fish

6. Fruit

7. Herbs

8. Meat

9. Vegetables


aubergine chicken herring onion rice thyme basil
bacon cream lamb parsley rye trout grape
blackberry dill maize pear sage veal mutton
bean kefir mint peas salmon wheat rabbit
barley broccoli eggs apricot gooseberry watermelon cabbage strawberry mustard turkey cucumber clam plaice peaches turnip catfish sausage cheese lettuce goose yoghurt butter prawns bay leaf sole beef mussels eel

Читайте також:

  1. Additional Exercise
  2. Exercise
  3. Exercise 1
  4. Exercise 1
  5. Exercise 1
  6. Exercise 1
  7. Exercise 1
  8. Exercise 1
  9. Exercise 1
  10. Exercise 1
  11. Exercise 1
  12. Exercise 1




Переглядів: 606

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Herbs, spices and nuts | Exercise 6

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.015 сек.