Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ЗАГАЛЬНА ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

 

МЕТОДІЧНІ ВКАЗІВКИ

До виконання лабораторних робіт з розділу

“Технологія жирів та жирозамінників”

для студентів всіх спеціальностей

напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”

денної та заочної форм навчання

 

 

 

Укладачі : Є.І. Шеманська,

І.Г. Радзієвська, канд. техн. наук,

О.М. Громова

 

Редактор

Комп`ютерна верстка

 

Підп. до друку 00.00.05 р. Обл..-вид. арк. .Наклад пр.

Вид. № Зам. №

РВЦ НУХТ.01033 Київ-33, вул. Володимирська, 68

www.book.nuft.edu.ua

Свідоцтво про реєстрацію серія ДК № 1786 від 18.05.04 р.

 


Читайте також:

  1. D) оснащення виробництва обладнанням, пристроями, інструментом, засобами контролю.
  2. I. Загальна характеристика політичної та правової думки античної Греції.
  3. IV. Загальна оцінка діяльності вчителя
  4. IV. Загальна схема поточного і підсумкового контролю та оцінювання знань студентів
  5. Ni - загальна кількість періодів, протягом яких діє процентна ставка ri.
  6. Абстрактна модель оптимального планування виробництва
  7. Автоматизація виробництва
  8. Автоматизація обліку витрат на виробництво засобами універсального програмного продукту
  9. Автоматизоване виробництво
  10. Аграрна сфера виробництва та її особливості
  11. Аграрне виробництво громадських господарств
  12. Аграрне виробництво і його особливості




Переглядів: 548

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Визначення йодного числа жиру прискореним методом (методом Маргошеса). | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.