ЗАГАЛЬНА ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
МЕТОДІЧНІ ВКАЗІВКИ
До виконання лабораторних робіт з розділу
“Технологія жирів та жирозамінників”
для студентів всіх спеціальностей
напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”
денної та заочної форм навчання
Укладачі : Є.І. Шеманська,
І.Г. Радзієвська, канд. техн. наук,
О.М. Громова
Редактор
Комп`ютерна верстка
Підп. до друку 00.00.05 р. Обл..-вид. арк. .Наклад пр.
Вид. № Зам. №
РВЦ НУХТ.01033 Київ-33, вул. Володимирська, 68
www.book.nuft.edu.ua
Свідоцтво про реєстрацію серія ДК № 1786 від 18.05.04 р.
Читайте також: - D) оснащення виробництва обладнанням, пристроями, інструментом, засобами контролю.
- I. Загальна характеристика політичної та правової думки античної Греції.
- IV. Загальна оцінка діяльності вчителя
- IV. Загальна схема поточного і підсумкового контролю та оцінювання знань студентів
- Ni - загальна кількість періодів, протягом яких діє процентна ставка ri.
- Абстрактна модель оптимального планування виробництва
- Автоматизація виробництва
- Автоматизація обліку витрат на виробництво засобами універсального програмного продукту
- Автоматизоване виробництво
- Аграрна сфера виробництва та її особливості
- Аграрне виробництво громадських господарств
- Аграрне виробництво і його особливості
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|