Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Енергетична цінність продуктів.

Енергетична цінність у 100г сирих овочів (ккал)
Баклажани свіжі Огірки солені, консервовані
Горох варений Перець салатний
Горох консервований Перець чорний
Горох зелений Перець салатний
Гриби білі(свіжі) Петрушка зелена
Кабачки Помідори солені, консервовані
Картопля відварена Редиска
Капуста квашена Салат
Капуста морська Томатна паста 30%
Капуста цвітна Кріп
Кукурудза консервована Квасоля зелена
Оливки Часник
Морква свіжа Шампіньйони
Енергетична цінність у 100 г сирих продуктів (ккал)
Абрикоси свіжі Мак
Алича Малина
Ананас Мандарин
Апельсини Мигдаль
Банани Персики
Виноград Слива
Вишня Смородина чорна
Груша Смородина біла
Ківі Черешня
Курага Чорнослив
Лимон Яблука
Йогурт несолодкий Сметана домашня
Йогурт фруктовий Сир плавлений
Молоко домашнє Сир швейцарський
Молоко топлене Сир ярославський
Молоко верблюже Яйце куряче
Морозиво вершкове Яйце(білок)
Морозиво фруктове Яйце перепілки
Ряжанка домашня Дитяче харчування 350-370
Продовження таблиці 7.2
Енергетична цінність у 100 г вареного продукту (ккал)
М'ясо окули Палтус
Горбуша Плотва
Кальмар Сардина
Карась Скумбрія
Камбала Сом
Краби Тараня
Лосось Тюлька
Мойва Хамса
Окунь Щука
М'ясо Відварене Смажене Тушковане Копчене Гриль Шашлик
Яловичина нежирна жирна 130 200
Свинина нежирна Жирна 285 400 300 490 270 430
Поросятина -
Кролик - -
Гуска -
Індик - -
Польова дичина      
Нутрія      
Заєць      
Телятина      
Дикий кабан      
Конина      
Субпродукти
Печінка бараняча Мозок голови варений
Печінка свиняча Мозок кісток варений
Язик свинячий  
Ковбасні вироби  
Ліверна Сосиски
Печінкова Домашня з салом
Продовження таблиці 7.2
Баночна продукція
Тушкована свинина Курка у в/с
Тушкована яловичина Кролик
Котлети
Свинні жирні Яловичі
Енергетична цінність у 100мл алкогольних напоїв(ккал)
Пиво 50-70
Вина:
Десертні
Сухі
Шампанське 60-90
Міцні спиртні напої
Горілка
Коньяк
Лікер
Ром
Самогон 90-120
Спирт
Енергетична цінність у 100 мл напоїв(ккал)
Магазинні соки 35-90
Молочний коктейль 90-100
Сиропи
Солодка вода 35-50
Фруктово-ягідні напої (солодкі) 35-80
Хлібний квас
Чай без цукру
Чай з лимоном
Енергетична цінність у 100 г продуктів (ккал)
Хліб:
Пшеничний Житній З висівками
Сухарі хлібні Батон Пиріжки
Печиво:
Бублики Вафлі Коржики
Борошно пшеничне
Вищий ґатунок І ґатунок II ґатунок
Кукурудзяне борошно 360
Тісто без масла:
В середньому 220
Продовження таблиці 7.2
Солодощі :
Цукор Мед Халва
Цукерки:
Іриси Помадні Карамелі
Мармелад Желе 210-260
Шоколадні
                               

 

Потрібно постійно стежити за співвідношенням ваги і росту. Оптимальне їх значення приведено в таблиці 7.3.

Таблиця 7.3


Читайте також:

  1. Аксіологія права у структурі філософсько-правового знання. Соціальна цінність права.
  2. Біологічна цінність харчових ліпідів
  3. Демократія як загальнолюдська цінність.
  4. Добро як найвища духовна цінність
  5. Договори щодо виробництва цукру, м’ясо-молочних та інших харчових продуктів.
  6. Енергетична безпека комунікації
  7. Енергетична діаграма електронних рівнів і підрівнів
  8. Енергетична і технологічна характеристика нафтового родовища та її зміна в часі
  9. ЕНЕРГЕТИЧНА ОСВІТЛЕНІСТЬ СОНЯЧНОЇ РАДІАЦІЇ
  10. Енергетична характеристика електричного поля.
  11. Енергетична цінність деяких продуктів харчування




Переглядів: 637

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Роль і джерело постачання структурних елементів в організмі людини | Оптимальна вага тіла людини (кг.) залежно від її віку і росту

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.019 сек.