Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ДОДАТОК 1

ПЕРЕЛІК
харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах

Індекс Харчова добавка
E 100 Куркуміни
E 101 Рибофлавіни
E 102 Тартразін
E 104 Хіноліновий жовтий
E 110 Жовтий "сонячний захід" спеціальний жовтий FCF
E 120 Карміни
E 122 Азорубін
E 124 Понсо 4R
E 129 Спеціальний червоний
E 131 Синій патентований V
E 132 Індигокармін
E 133 Діамантовий синій FCF
E 140 Хлорофіли
E 141 Мідні комплекси хлорофілів
E 142 Зелений S
E 150a Цукровий колер I простий
E 150b Цукровий колер II
E 150c Цукровий колер III
E 150d Цукровий колер IV
E 152 Вугілля
E 153 Вугілля рослинне
E 160a Каротини:Carotenes: бета-каротин синтетичний
E 160b Екстракти аннато (аннато, біксин, норбіксин)
E 160c Масло смоли паприки
E 160e Бета-апо-8-каротинол
E 162 Червоний буряковий бетанін
E 163 Антоціани: Anthocyanins екстракт із шкірочки винограду, енобарвник екстракт із чорної смородини
E 164 Шафран
E 170 Вуглекислі солі кальцію: карбонат кальцію (і) бікарбонат кальцію (ii)
E 171 Титану двоокис
E 172 Оксиди та гідрксиди заліза
Е 175 Харчовий барвник - золото (пігментний метал 3)
E 181 Таніни харчові
E 200 Сорбінова кислота
E 201 Сорбат натрію
E 202 Сорбат калію
E 210 Бензойна кислота
E 211 Бензоат натрію
E 220 Сірки двоокис
E 222 Натрію гідросульфіт
E 223 Натрію метабісульфіт
E 224 Калію метабісульфіт
E 234 Нізін
E 235 Пімаріцин (Натаміцин)
E 239 Уротропін (гексаметилентетрамін)
E 250 Натрію нітрит
E 251 Натрію нітрат
E 252 Калію нітрат
E 260 Оцтова кислота
E 262 Ацетат натрію
E 263 Кальцію ацетат
E 270 Молочна кислота (L, D та LD)
E 285 Натрію тетраборат (бура)
E 290 Вуглецю двоокис
E 296 Яблучна кислота
E 300 Аскорбінова кислота
E 301 Натрію аскорбат
E 304 Аскорбіл пальмітат
E 305 Аскорбіл стеарат
E 306 Концентрат суміші токоферолів
E 307 Альфа-токоферол
E 308 Гамма-токоферол
E 309 Дельта-токоферол
E 316 Ізо-аскорбінат натрію (Еріторбат натрію)
E 320 Бутил гідроксианізол)
E 321 Бутил гідрокситолуол)
E 322 Лецитини
E 325 Лактат натрію
E 326 Лактат калію
E 327 Лактат кальцію
E 330 Лимонна кислота
E 331 Цитрати натрію
E 332 Цитрати калію
E 334 Винна кислота
E 335 Тартрати натрію
E 336 Тартрати калію
E 338 Ортофосфорна кислота
E 339 Фосфати натрію
E 340 Фосфати калію
E 341 Фосфати кальцію
E 342 Фосфати амонію
E 351 Малат калію
E 363 Янтарна кислота
E 386 Етилендіамін тетраацетат динатрій
E 400 Альгінова кислота
E 401 Альгінат натрію
E 402 Альгінат калію
E 403 Альгінат амонію
E 404 Альгінат кальцію
E 405 Пропіленглікольальгінат
E 406 Агар
E 407 Карагенан та його натрієва, калієва та амонієва солі
E 410 Камедь рожкового дерева
E 411 Вівсяна камедь
E 412 Гуарова камедь
E 413 Трагакант
E 414 Гуміарабік
E 415 Ксантанова камедь
E 416 Карайї камедь
E 417 Тари камедь
E 418 Геланова камедь
E 420 Сорбіт та сорбітовий сироп
E 421 Маніт
E 422 Гліцерин
E 431 Поліоксиетилен (40) стеарат
E 432 Поліоксиетиленсорбітан монолаурат Твін-20
E 433 ПоліоксиетиленсорбітанмонДНлеат, Твін-80
E434 Поліоксиетиленсорбітан монопальмітат, Твін-40
E 435 Поліоксиетиленсорбітан моностеарат, Твін-60
E 436 Поліоксиетиленсорбітан тристеарат
E 440 Пектини
E 444 Ізобутират ацетат сахарози
E 445 Гліцеринові ефіри деревної смоли
E 450 Пірофосфати
E 451 Трифосфати
E 452 Поліфосфати
E 460 Целлюлоза Cellulose
E 461 Метилцелюлоза
E 466 Карбоксіметилцелюлози натрієва сіль
E 470 Жирних кислот солі амонію, кальцію, натрію, магнію, калію, алюмінію
E 471 Моно- та дигліцериди жирних кислот
E 472a Ефіри гліцерину, оцтової та жирних кислот
E 472b Ефіри гліцерину молочної та жирних кислот
E 472c Ефіри гліцерину лимонної та жирних кислот
E 472d Ефіри моно- та дигліцеридів, винної та жирних кислотs
E 472e Ефіри гліцерину, діацетилвинної та жирних кислот
E 472f Змішані ефіри гліцерину, винної, оцтової та жирних кислот
E 472g Сукцинільовані моногліцериди
E 473 Ефіри сахарози та жирних кислот
E 475 Ефіри полігліцеридів та жирних кислот
E 476 Ефіри полігліцерину взаємоетерифікованих рацинолових кислот
E 477 Ефіри пропіленгліколю та жирних кислот
E 481 Лактилати натрію
E 492 Сорбітан тристеарат
E 500 Карбонати натрію
E 501 Карбонати калію:
E 503 Карбонати aмoнiю:
E 504 Карбонати магнію
E 507 Соляна кислота
E 508 Хлорид калію
E 509 Хлорид кальцію
E 510 Хлорид амонію
E 511 Хлорид магнію
E 513 Сірчана кислота
E 514 Сульфати натрію
E 515 Сульфати калію
E 516 Сульфати кальцію
E 519 Сульфати міді
E 524 Гідроксид натрію
E 525 Гідроксид калію
E 526 Гідроксид кальцію
E 527 Гідроксид амонію
E 530 Оксид магнію
E 536 Фороціанід калію
E 539 Натрій сіркуватистокислий
E 551 ДвДНкис кремнію аморфний
E 558 Бентоніт
E 559 Алюмосилікат
E 570 Жирні кислоти
E 575 Глюконо-дельта-лактон
E 579 Глюконат заліза
E 585 Лактат заліза
Е 621 Глутамат натрію 1-заміщений
E 627 Динатрію - 5 - гуанілат
E 631 5'-Інозіат натрію двозаміщений
E 636 Мальтол
E 637 Етилмальтол
E 901 Віск бджолиний білий та жовтий
E 902 Віск свічковий
E 903 Віск карнаубський
E 905a Вазелінова олія харчова
E 905b Вазелін
E 905c Парафін
E 908 Віск рисових висівок
E 909 Спермацетовий віск
E 910 Воскові ефіри
E 913 Ланолін
E 917 Йодат калію (KIO3)
E 920 L-цистиін і його натрієва та калієва солі
E 927b Карбамід
E 930 Перекис кальцію
E 938 Аргон
E 939 Гелій
E 940 Дифтор-дихлорметан "хладон 12"
E 941 Азот
E 950 Ацесульфам калію
E 951 Аспартам Aspartame
E 952 Цикламова кислота та її натрієва, калієва, кальцієва солі
E 953 Ізомальт
E 954 Сахарин (натрієва, калієва та кальцієва солі)
E 965 Мальтітол і мальтітоловий сироп
E 967 Ксиліт
E 999 Екстракт квілайї
E 1100 Амілази
E 1101 Протеази
E 1102 Глюкозо-оксидаза
E 1103 Інвертази
E 1104 Ліпази
E 1105 Лізоцим
E 1400 Декстрин харчовий та його похідні
E 1404 Оксидований крохмаль
E 1410 Монокрохмалю фосфат
E 1412 Дикрохмалю фосфат
E 1413 Фосфатованого крохмалю фосфат
E 1414 Ацетильованого крохмалю фосфат
E 1420 Крохмаль ацетильований
E 1422 Ацетильованого крохмалю адипат
E 1440 Гідроксипропілен-крохмаль
E 1442 Гідроксипропілен-крохмалю фосфат
E 1450 Крохмалю натрійоктеніл сукцинат
E 1510 Спирт етиловий
E 1518 Триацетин
E 1520 Пропілен гліколь

 



Читайте також:

  1. Баланс робочого часу одного робочого в рік (додаток 2).
  2. Додаток
  3. Додаток
  4. Додаток
  5. Додаток
  6. Додаток
  7. ДОдаток
  8. Додаток
  9. ДОДАТОК
  10. Додаток
  11. ДОДАТОК
  12. Додаток




Переглядів: 362

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Основні теоретичні положення. | Ж516 Желібо Є. П., Заверуха Н. М., Зацарний В. В.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.