Показники
| 201_ р.
|
Площа ріллі, яка закріплена ( передана в суборенду), га
|
|
Чисельність трудового колективу підрозділу, осіб
|
|
Урожайність, ц/га: – зернових
|
|
– соняшнику
|
|
– ріпака
|
|
Виробнича собівартість 1 ц продукції, грн.: – зерна
|
|
– насіння соняшника
|
|
– насіння ріпака
|
|
Витрати праці на 1 ц продукції: – зерна
|
|
– насіння соняшнику
|
|
– насіння ріпака
|
|
Середня ціна реалізації 1 ц продукції, грн.: – зерна
|
|
– насіння соняшнику
|
|
– насіння ріпака
|
|
Вироблено на 100 га ріллі, ц: зерна
|
|
– насіння соняшника
|
|
– насіння ріпака
|
|
Прибуток на 1 ц продукції, грн.: – зерна
|
|
– насіння соняшника
|
|
– насіння ріпака
|
|
Госпрозрахунковий чистий дохід підрозділу – усього, тис. грн.
|
|
в тому числі: на 100 га ріллі
|
|
на одного члена трудового колективу, грн.
|
|
Госпрозрахунковий валовий прибуток підрозділу – всього, тис. грн.
|
|
у тому числі: – на 100 га ріллі
|
|
– на одного члена трудового колективу, грн.
|
|
Госпрозрахунковий чистий прибуток підрозділу - усього, тис. грн.
|
|
у тому числі: – на 100 га ріллі
|
|
– на одного члена трудового колективу, грн.
|
|
Рівень рентабельності діяльності підрозділу, %
|
|
у тому числі: – зерна
|
|
– насіння соняшника
|
|
– насіння ріпака
|
|
Сума доходу одного члена трудового колективу за рік, грн.
|
|
Таким чином, впровадження внутрішнього економічного механізму в агарному підприємстві є ключовим аспектом адаптації його до нестабільних ринкових умов господарювання і забезпечення підвищення конкурентоспроможності даного підприємства в бізнес - середовищі, що динамічно формується в аграрній сфері економіки держави.