Спроектувати дільницю глазурування фарфорового заводу за заданою продуктивністю
ВИХІДНІ ДАНІ
1. Продуктивність фарфорового заводу - Q. млн. штук готових виробів на рік
2. Асортимент:
Чайний набір (2 одиниці): чашка з блюдцем - 35% Тарілка - 45%
Скульптура - 20%
3. Рецепт глазурі
№ п/п
| Найменування
| вміст, %
|
| Каолін Просянівський
| х1
|
| Доломіт
| х2
|
| Польовий шпат
| х3
|
| Кварцовий пісок
| х4
|
| Бій 2 випалу
| х5
|
| Разом
|
| 4. Вологість глазурної суспензії – Wг
5. Технологічні відходи по переділам Таблиця 2.
№ п/п
| Найменування
| Процент відходів
|
| Живописно-муфельний цех
| n1
|
| Сортувальний цех
| n2
|
| 2 випал
| n3
|
| глазурування
| n4
| 6. Склад та маса асортимент Таблиця 3.
№
| Найменування асортименту
| К-ть шт.
| Маса
| п/
|
| в комплекті
| одиниці,
| п
|
|
| кг
|
| Чайний набір
|
|
|
| В т.ч. чашка
|
| m1
|
| блюдце
|
| m2
|
| Тарілка
|
| m3
|
| Скульптура
|
| m4
| 7. Режим роботи формувально-сушильного цеху:
- цех працює в z змін
- тривалість зміни τ годин
Читайте також: - Визначення допустимого часу початку входу в зону зараження (початку роботи) за заданою дозою опромінення
- За допомогою яких заходів і засобів здійснюють нормалізацію параметрів мікроклімату в цехах консервного заводу?
- З’ясування завдання, яке отримав командир ЗРК у наказі начальника цивільної оборони заводу
- Називається граничною продуктивністю праці.
- Програми управління продуктивністю праці
- Програми управління продуктивністю праці на підприємстві
- Програми управління продуктивністю праці.
- Продуктивністю.
- Розділ 5. Визначення інвестиційної привабливості проекту модернізації заводу.
- Склад машинобудівного заводу.
- Спроектувати дільницю виготовлення гіпсових форм фарфорового заводу за заданою продуктивністю
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|