Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Технологічний розрахунок

 

1. Визначаю кількість випуску продукції враховуючи технологічні відходи на дільниці декоративного випалу (nд.в.)^

шт/рік

2. Визначаю кількість випуску продукції враховуючи технологічні
відходи живописного цеху:

шт/рік

3. Визначаю кількість випуску продукції згідно асортименту:

а) чайний сервіз:

Q3 = Q2 * 0,5 (шт/рік)

 

комплектів К = Q3: С (ком/рік)

де С - кількість виробів в комплекті.

б) кухоль:

Q5 = Q2 * 0,35 (шт/рік)

в) ваза:

Q6 = Q2* 0,15 (шт/рік)

 

Таблиця 3. Рух напівфабрикату в цеху декорування

 

Найменування Одиниці виміру За рік За місяць За добу За зміну За годину
1 . Чайний сервіз шт.          
чайник шт.          
цукерниця шт.          
маслянка шт.          
чашка шт.          

 

1. Блюдце шт.          
2. Кухоль шт.          
3. Ваза шт.          
Разом            
               

 

4. Визначаємо кількість випуску продукції, яка декорується методом

ручного розпису:

а) Чайний сервіз : Q7 = К * 0,1 (шт/рік)

б)Кухоль: Q8 = Q5 * 0,1 (шт/рік)

в) Ваза: Q9 = Q6* 0,1 (шт/рік)

5. Визначаю кількість випуску продукції, яка декорується методом

аерографії:

а) Чайний сервіз : Q10 = К * 0,3 (ком/рік)

б) Кухоль: Q11 = Q5 * 0,3 (шт/рік)

в) Ваза: Q12 = Q6 * 0,3 (шт/рік)

6. Визначаю кількість продукції, яка декорується методом

декалькоманії:

а) Чайний сервіз : Q13 = К * 0,6 (ком/рік)

б) Кухоль: Q14 = Q5 * 0,6 (шт/рік)

в) Ваза: Q15 = Q6 * 0,6 (шт/рік)

Таблиця 4. Рух напівфабрикату за методом декорування

Найменування Одиниці виміру За рік За місяць За добу За зміну За годину
Ручний розпис
1 . Чайний сервіз            
чайник шт.          
цукерниця шт.          
маслянка шт.          

 

чашка шт.          
блюдце шт.          
2. Кухоль шт.          
3. Ваза шт.          
Всього            
Аерографія            
1 . Чайний сервіз            
чайник шт.          
цукерниця шт.          
маслянка шт.          
чашка шт.          
блюдце шт.          
2. Кухоль шт.          
3. Ваза шт.          
Всього            
Декалькоманія            
1. Чайний сервіз            
чайник шт.          
цукерниця шт.          
маслянка шт.          
чашка шт.          
блюдце шт.          
2. Кухоль шт.          
3. Ваза шт.          
Всього            
Разом            

 

Розрахунок річної потреби допоміжних матеріалів

1. Підраховую масу виробів, які декоруються методом ручного розпису:

Чайний сервіз : Q7 * 2,56 = М1 (кг)

Кухоль:Q8 *0,25 = М2 (кг)

Ваза: Q9 *0,9 = М3 (кг)

Разом М1 + М2 + М3 = G1 (т)

2. Розраховую масу виробів, які декоруються аерографом:

Чайний сервіз : Q10 * 2,56 = М4 (кг)

 

Кухоль: Q11 *0,25 = М5 (кг) Ваза:Q12*0,9 = Мб(кг)

Разом М4 + М5 + Мб = G 2 (т)

3. Розраховую масу виробів, які декоруються методом декалькоманії:

Чайний сервіз : СЬ3 * 2,56 = М7 (кг)

Кухоль: Q14 *0,25 = М8 (кг)

Разом М7 + М8 + М9 = G3 (т)

Визначаю масу випуску виробів, які декоруються ручним розписом і аерографом:

G1 + G2 = G4

Загальна маса випуску:

G4 + G3 = G4 (т)

Необхідно деколі:

д * G3 == Д (шт/рік) Керамічна фарба:

ф * G4 = Ф (кг/рік)

Скипидар:

с * G4= С (кг/рік)

Люстру:

л* G5= 1307 (кг/рік)

Пензлі:

п * G1 = 654 (піт/рік)

 

 


Читайте також:

  1. А. Технологічний розрахунок СТОА
  2. А.1.1. Розрахунок кількості автомобілів, що обслуговуються на СТОА за рік
  3. А.2.1. Розрахунок річної виробничої програми міських СТОА
  4. А.2.2.Розрахунок виробничої програми дорожніх СТОА
  5. А.2.3. Розрахунок загальної трудомісткості робіт по ТО і ПР автомобілів
  6. А.2.6. Розрахунок кількості робітників
  7. Автоматичний розрахунок суми проведення.
  8. Аеродинамічний розрахунок
  9. Аеродинамічний розрахунок ротора вітроустановки
  10. АЕРОДИНАМІЧНИЙ РОЗРАХУНОК СИСТЕМ ВЕНТИЛЯЦІЇ
  11. Аеродинамічний розрахунок систем вентиляції заснований на залежності
  12. Аналітичний розрахунок завантаження горловин




Переглядів: 507

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВИХІДНІ ДАНІ | Спроектувати дільницю глазурування фарфорового заводу за заданою продуктивністю

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.